Chodzilismy po calym kompleksie i powiem Ci ze nie moglam sie polapac ktore budynki naleza do Palace a ktore do Punta Cana. Co do tego czy bedziesz mogla walczyc w ktorym resorcie bedziesz mieszkac nie jestem pewna. Tam jest zawsze pelno, wiec nie wiem czy bedziesz miec ta opcje zeby zmienic (ceny sa tez rozne za pokoje na tych resortach czasami, nie jestem pewna dlaczego) Jak dostaniesz bilet na nim powinno byc jaki resort dostalas. Ktory rezerwowalas?
Jak dostaniecie bilety sprawdz czy nie bedzie juz wybranego hotelu na bilecie. Powiem Ci ze niezaleznie ktory z tych dwoch wybierzesz bedziesz zadowolona
Nie mamy jeszcze biletow.Kobieta w biurze podrozy powiedziala,ze dowiemy sie dopiero na miejscu.Sklaniam sie ku palace ze wzgledu na to,ze ze wszystkich domkow wszedzie blisko.Tylko palace ma duzo mniej domkow i z tego wzgledu wydaje mi sie,ze zostaniemy zakwaterowani raczej w czesci bavaro.Sama opcja palace jest drozsza niz bavaro zauwazylam po cenie.
Zreszta co ma byc to bedzie.Musze sie tylko ladnie usmiechnac bo chcialabym junior suite.Pewien Pan podsunal pomysl ktory niby dziala,a ze jest to juz pora deszczowa to troszke mniej turystow niz w sezonie to moze sie uda....
Pewnie masz racje.
Kochana czy mozesz mi powiedziec jaka jest dokladnie roznica pomiedzy standardowym pokojem a junior suite bo tak naprawde nie interesowalam sie tym wczesniej
W czesci bavaro z tego co zaobserwowalam.Pokoj jest wiekszy nie ma tej wanny z hydromasazem w pokoju tylko jest jacuzi 2 osobowe w lazience.Lazienka z spora i kabina prysznicowa jeszcze jest.Mozesz opisac dokladnie jak wygladal wasz pokoj?
Sa tez pokoje superior,ale nie mam pojecia jak wygladaja,znalazlam je w ofercie,ale nigdzie nie widzialam zdjec takiego pokoju.W palladium jest tez czesc royal.Royal strefa nie jest dostepna dla pozostalych gosci tak wyczytalam.Kidys znalazlam gdzies filmik royal bylo jacuzzi na balkonie.Zaraz poszukam to wkleje link.
Czesc royal ma bardzo fajny basen.Taka bogatsza czesc palladium tak mi sie wydaje i chyba duzo drozsza,nawet nie widzialam nigdzie oferty na royal.Jedyne co mi sie nie podoba w czesci royal to to,ze sa duze budynki.
Co do naszego pokoju
Jak wchodzisz do niego na lewo masz szafe przesuwama w niej sejf, zelazko i deske na prawo umywalke we wnece idziesz dalej w prawo i jest lazienka z toaleta i prysznicem.
W pokoju masz wanne z hydromasazem duze loze telewizor, telefon, stolik lustro no i oczywiscie balkon, tez duzy.
Mielismy szczescie gdyz widok z balkonu mielismy na basen co nam sie bardzo podobalo. Jak chodzilismy po resorcie to z niektorych domkow widoki byly bardziej nudne
Duzo sie nie roznia od innych, tylko ta wanna na balkonie, no i odzielnie kibelek i prysznic w tej czesci Palladium nie bylam (nawet nie wiem dlaczego)
Dla mnie widok z balkonu nie jest wazny i tak nie siedze nigdy na balkonie wole gdzies pokrecic sie czy posiedziec i pogadac na lezaczku.My zazwyczaj spedzamy czas w pokoju po powrocie z plazy( prysznic chwilowy odpoczynek prze kolacja) a powrot poznym wieczorem na spanko.
Masz moze informacje w ktorej czesci hotelu sa junior suite, bo jesli te wszystkie maja balkony w ksztalcie trojkata to ich lokacizacja jest taka sobie na terenie hotelu
Nie bylas w czesci royal bo ona jest odseparowana od iinnych czesci nikt nie ma tam wstepu no chyba ze tam mieszka.Oni nawet na plazy chyba maja swoje lezaki,ale nie wiem czy to 100% informacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum