Nawet Ci nie powiem czy jest odseperowana, bo nie spacerowalam w tej czesci, teraz po powrocie dopiero widze ile jeszcze rzeczy mozna bylo zrobic, dlatego tam wracam!!!!! Jeszcze tyle do zobaczenia
Z ciekawosci nawet sie tam przejsc trzeba zeby zobaczyc jak to jest odseperowane albo od strony plazy jak to wyglada
Te balkony w ksztalcie trojkata to te malutkie domki? podobaja mi sie te malutkie domki taki fajny klimat tworza.
Mnie tez to ciekawi,ale chyba nie dolacalabym by tam byc.Szoda kasy.W tanszych czesciach tez jest super na pewno.
Najlepsza lokalizacje na palace tak mi sie wydaje.Wkleilam wczoraj chyba taki link do mapki kompleksu.Tam zakreslona jest czesc royal na zolto .Royal jest na koncu zaraz za palace( zakrelone na zilono).
A nie wiesz czy ktos w waszych domkach mial royal suites?
Moze w tych wiekszych domkach sa tako pokoje deluxe a w tych mniejszych junior suites bo widzialam na zdjeciach,ze zazwyczaj ci co mieli junior suites byly to te male domki.
Royal to na pewno nikt u was nie mial bo royal to ta oddzielna strefa.Mi sie wydaje,ze junior suite to te mniejsze domki one maja te balkony o kotrych mowilas.A czytalam gdzies,ze bavaro ma ponad 300 pokoi junior suite i ponad 200 deluxe wiec moze tak byc.
Dokladnie nie zamierzam przepalac wiec dlatego wykupilismy deluxe junior suite sa 100e drozsze.Zobaczymy na miejscu czy da rade zamienic.Pewnie jak beda mieli wolne pokoje to tak.Tak slyszlam.
Ja tez tak mysle.Mysle,ze to beda najlepsze wakacje na jakich bylam.Zaszalejemy w tym roku
Piekne te palmy wkolo tych domkow.....
Czytalam gdzies kiedys,ze w poblizu hotelu sa jakies sklepiki? gdzies miedzy tym hotelem a nastepnym flamenko.Byliscie tam widzieliscie?
Fajne niebo....
Ja to chyba juz wszystkie zdjecia i filmiki w internecie przejrzalam....dopadla mnie obsesja dominikanska.....Maz na mnie krzyczy a ja dalej.....
Moj tez mowi ze zwariowalam na punkcie Dominikany
Jestem pewna, ze po powrocie bedziesz bardzo naciskac, ze musisz tam wrocic
Ktorego tam dokladnie lecicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum