My dostalismy lepszy pokoj ale trzebabylo zagadac, szeroko pousmiechac sie i sie udalo Mimo ze neckerman niby wpisal przy naszym nazwisku honeymooners to bez naszej interwencji sami od siebie nic by nie dali
Jednopoziomowy ale (podobno) większy niż podstawowy - jacuzzi w pokoju plus prysznic w łazience. Po kilkuminutowym namyśle osoby upoważnionej do decyzji dostaliśmy pokój za dopłatą zaledwie 100$ za całe 28 dni.
Zdecydowałem się na niego tylko teraz pytanie która część?
Z jednej strony chciałbym Bavaro bo podobno odnowione pokoje, z drugiej strony boję się że mogę dostać pokój na końcu gdzie naprawdę jest daleko do plaży.
Więc do rozważenia jest też Palace, który choć starszy, ma bliższy dostęp do plaży niezależnie od tego gdzie mnie wrzucą.
Zgodnie z Waszymi sugestiami zarezerwowałem hotel Grand Palladium Palace (Royal niestety trochę za drogi).
Teraz mam pytanie do tych co byli i urzędowali w kasynie :)
Grywam trochę w pokerka i dla przyjemności chętnie skoczyłbym pograć ale nie chciałbym przegrać całych pieniędzy przeznaczonych na wakacje. Czy są jakieś sensowne stawki do grania czy to raczej duża kasa wchodzi w grę.
Mam teraz pytanie z innej beczki.
Będę 13 nocy w hotelu.
Chciałbym coś zobaczyć na Dominikanie.
Jakie wycieczki polecacie? Czy lepiej zorganizowane, czy można wynająć auto i coś samemu obejrzeć?
I czy lepiej korzystać z hotelowych naganiaczy (np. na Saonę)?
Czy jest jakaś możliwość wykupienia wycieczki gdzie indziej? Wiem że można znaleźć cenę ok 100$ za osobę (a w Villapolonia to 155$, co jest sporą różnicą przy 2 osobach).
Mam teraz pytanie z innej beczki.
Będę 13 nocy w hotelu.
Chciałbym coś zobaczyć na Dominikanie.
Jakie wycieczki polecacie? Czy lepiej zorganizowane, czy można wynająć auto i coś samemu obejrzeć?
I czy lepiej korzystać z hotelowych naganiaczy (np. na Saonę)?
Czy jest jakaś możliwość wykupienia wycieczki gdzie indziej? Wiem że można znaleźć cenę ok 100$ za osobę (a w Villapolonia to 155$, co jest sporą różnicą przy 2 osobach).
Będę wdzięczny za sugestie i informacje!
Pozdrawiam!
Czy ktoś może się wypowiedzieć w tej kwestii, będę wdzięczny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum