Wycieczka ktora nam zaoferowali jest na 14 nocy cena 2600 funtow na dwie osoby, wliczajac najlepsze ubezpieczenie i parking na lotnisku. Mysle ze jak sie zdecydujemy jeszcze z tej ceny zejda.
Bardzo uwazam zeby ubezpieczenie dobre wziasc bo lekarz tam drogi, a moj maz musial skorzystac z uslugi bo dostal zapalenie ucha (pierwsze z zyciu zastrzyki w tyleczek tam dostal- fajne wspomnienie ) teraz wlasnie staram sie oddzyskac pieniazki za lekarza mam nadzieje ze sie uda.
http://www.holidaycheck.p...tiv=&ebene=hid. Znalazlam taki plan kompleksu.W czesci bavaro jest jakas restauracja na plazy? a ogolnej nie widze na tym planie.Cos nie kumam chyba.Czy moze restauracje sa na samym koncu?
Tak to jest mapka resortu, kazdy taka dostaje jak tam przyjezdza (moj domek byl 63)
Szczerze powiem ze na mapce widzialam ta restauracje ale nie bylam w niej. Po plazy przed jedzeniem, chcesz sie opukac z solonej wody i przebrac do obiadu, wiec z lenistwa nigdy tam nie jedlismy bo bylo kilka restauracji po drodze
Ja chyba slepa jestem nie widze numeru 63 w czesci bavaro(to ta czesc z malutkimi budyneczkami).Naliczylam do 62numeru.63 widze w srodkowej czesci a to podobno punta cana czesc(najwieksze budynki) i palace(srednie budynki).Moze wy byliscie w palace?
Tak jeszcze na marginesie na tej mapce nie ma zaznaczonych wszystkich restauracji, wiec na miejscu radze sobie zrobic spacer po calym kompleksie i obczaic gdzie jakiego dnia chcecie jesc.
Sa tam tez fajniutkie ciuchcie ktore o ile dobrze pamietam kursuja do 2 nad ranem, nimi mozesz sie przemieszczac po calym kompleksie jesli nie masz ochoty chodzic
Z tymi posilkami to pewnie bedzie tak,ze na sniadanie pewnie do najblizszego bufetu,na obiad pewnie tez(opalanko i spacerki plaza)a na kolacje bedziemy eksperymentowac.Lubie spacerki wiec pewnie zwiedze caly kompleks :).Ciuchcia fajna pewnie zalicze ja....chodziliscie po calym kompleksie? jak wyglada ta czesc palace? nie wiem czy nie walczyc na recepcji o palace bo tam wszystkie domki blisko plazy,a w bavaro moge dostac jakis na szarym koncu ikicha....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum