o rany drogo...moj Maz mowi ze zwariowalam do reszty,ale co tam.Moze jaszcze cos sie Tobie przypomni odnosnie hotelu? A obiadek jedliscie przy plazy czy trzeba wracac? jakie drineczki dobre? na disco byliscie?
przywiezliscie jakies owoce? przy hotelu hyba sa jakies sklepy? jakie ceny? co kupowaliscie?
Wracalismy do restauraji 2 minuty od plazy nie jest daleko Najlepsze sa koktajle alkoholowe banana mana, maiami vice czy jak sie to pisze rewelacja wszegolnosci rum
Owoce super, kokosy na kazdym drzewie przy sniadaniu robili niesamowite soki z owocow polecam bananowy.
Sa na stolikach karteczki czy jest wolny czy nie wiec najpierw mozesz wybrac stolik obrucic karteczke i isc wybierac co chcesz jesc (sa nawet automaty z lodami ulubione mojego Meza)
Sklepy sa na terenie hotelu. Wiekszosc rzeczy jakie taqm mozna kupic to pamiatki z Dominikany poczawszy od ubran, toreb plazowych na kubkach, dlugopisach konczac.
W holelu Bavaro nie napotkalam sie na zadnych Polakow byli za to w Punata Cana hotelu
Ciezko tam z poczta kartki wyslalam jakis czas temu ja jestem juz w domu a kartki jeszcze nie doszly
Dysoteka na terenie hotelu jest tylko jedna, imprezka zaczyna sie tak po 23 czyli po animacjach w teatrze.
Nic mi wiecej na razie nie przychodzi do glowy jak masz jeszcze jakies pytania to nie krepuj sie.
W sklepach z pamiatkami jest wiele kartek, znaczki tez tam mozna kupic, skrzynki na wyslanie sa na recepcji, wiec tylko czekac kiedy dojda. Telefony dzialaly jak najbardziej, ja mam telefon z seci angielskiej tam laczyl sie z orange mozna tez na miejscu kupic specjalna karte i dzwonic z telefonow dostepnych w kazdej recepcji
Przy sklepach jest tez fotograf, moze Wam zrobic fajne egzotyczne zdjecia i potem kalendarz, fajna pamiatka (mozna odliczac na nim dni do nastepnego wyjazdu hihi)
Na samej plazy obiadu nie mozna zjesc, ale niedaleko od niej sa restauracje gdzie sie mozecie posilic (na samej plazy sa tylko bary z napojami)
Wycieczki na przyszly rok jeszcze nie wykupilismy , czekam na odpowiedz od kilku znajomych kto sie pisze (fajnie by bylo tam grupa poleciec), planuje tak do czerwca, lipca sie zorganizowac zeby wszystko zabukowac.
A chodziliscie do roznych restauracji na sniadanka,obiadki kolacje czy korzystaliscie tylko z tej na bavaro? gdzie zapisywac sie trzeba do restauracji tematycznej? wystarczy tego samego dnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum