Juz troche to rozgryzlam... Jest Gran Bahia Principe Punta Cana, Bavaro, Amber.
PC i B moga nawzajem korzystac ze swoich budynkow/restauracji; Amber moze korzystac z wszystkich 3! Nie wiem tylko jak to jest do konca z rezerwacja kolacji w restauracjach tematycznych! czy faktycznie, mozna w ktorej sie chce czy trzeba z tej ktora przynalezy do naszego hotelu, bo np bary, bufety na plazy mozna dowoli laczyc i mieszac... Czy mogre prosic o opinie i wskazowki dotyczace tego hotelu?
oo kolejna mila opinia ciesze sie bardzo bo bede tam juz za 19 dniii:):)jupiiii
a powiedzcie ja jestem w hotelu bahia principe to znaczy ze to jest ten najtanszy??I GDZIE DOKLADNIE leza pokoje?blizej plazy czy dalej? na mapie jask patrze wydaje sie ze blizej.i czy moze moge jakos to zamienic by pokoj miec blizej plazy?co lepsze
A czy możecie napisać coś jeszcze? Czy jest możliwość zakwaterowania się w Club Golden lub Bahi Esmeralda (bez dopłaty) jeśli będzie małe obłożenie hotelu? Słyszałam, że tak. Czytała gdzieś, że można napisać e-mail do Bahi i o to poprosić (tydzień przed wyjazdem), czy to prawda? A jeśli tak to w jakim języku go pisać(przetłumaczą, czy po angielsku).
A czy to prawda, że jest taki problem z leżakami?
A co sądzicie o al'card, która według Was jest najlepsza?
Pozdrawiam
Witajcie, pozwólcie, że dołączę się do dyskusji. Ja wybieram się w to miejsce w maju, ale do sekcji Esmeralda i z tego co wiem, to nie będziesz mogła być zakwaterowana w sekcji Esmeralda lub Ambar. Nie będziesz też mogła korzystać z udogodnień w tych sekcjach. Nie byłem tam jeszcze i nie jestem tego pewny na 100%, a informację tę znalazłem na różnych stronach internetowych. Może wypowie się ktoś kto był w tym resorcie
QankaQ oczywiscie ze mozesz napisac list , z prosba /zapytaniem ( jezyk ang/hiszp/fr.) czasami jak im pasuje to uwzglednia ! tym bardziej ze w maju to nie sezon i moga miec duzo wolnego - to duzy hotel .
alw
z doswiadczenie powiem ci ze jak sie bedziesz meldowac po przyjezdzie w hotelu wsadz 100$ w passport i popros o golden zywa gotowka zawsze dziala !!!
A czy naprawdę warto dopłacać do tej części Golden Club? Czy pokoje w tej części różnią się czymś? Czy są tam jakieś dodatkowe atrakcje lub coś innego czego nie ma w sekcji Punta Cana?
PS.Lecę 11 czerwca do Bahi Punta Cana.
Pozdrawiam
Amber i Golden sa poprostu przy plazy , Amber tylko dla doroslych ! , te dwa maja swoie restauracje reczniki w pokojach ( plazowe ) wiec nie trzeba samemu wymieniac itd.
zalezy co kto lubi jeden basen drugi plaze trzeci spokuj inny nie siedzi w hotelu ! wiec ciezko jednoznacznie powiedziec.
raczej nie !
narazisz sie na grzeczna uwage o opuszczenie Ambar ! oczywiscie w holu ambar sa sklepy mozesz tam wejsc ale w barze cie nie obsluza raczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum