Czy ewentualnie jak będą jakieś nie miłe niespodzianki to będę mogła dopłacić i zmienić na lepsze?
gdybyś była niezadowolona w co wątpię a będziesz chciała dopłacić i się przenieść to cię przetransportują w trybie natychmiastowym bo na widok dzianego niezadowolonego klienta ( w praktyce zwitku dolarów) obsługa dostaje niesłychanego spidu i okazuje się że prawie wszystko da sie zrobić
bransoletki sa inne w kazdj czesci , dostep masz do wszystkich basenow ! nawet w amber , w amber tylko nie mozna zamawiac alcocholu , ale jak kelnerke zatypujesz to ci przyniesie , w golden daimond i ambar jest 4 restaurant al carte .
mozesz przy check in wsadzic 50$ w passport i poprosic goscia o blizsza lokacje--zawsze zalatwiaja !!!
Dzięki Coralgol.Żałuję że wcześniej Was nie zapytałam bo w biurze mówili inaczej o tych bransoletkach i wogóle że wszyscy są jedno,ale okazuje się że jedni mają mniej a inni więcej,zależało mi na najwyższej półce i denerwuje mnie jak czytam że "Ci z Diamond mogli to ale my nie mogliśmy".Wiedziałam wcześniej tylko o Ambar ale świadomie odrzuciliśmy bo podobno tam sami sztywniacy,a my jesteśmy tuż po 30 i lecimy bez dzieci więc chcieliśmy zaszaleć,wybaczcie moje marudzenie ale jesteśmy totalnie po zepsutych wczasach na Krecie w 4* hotelu więc mam stresa,wierzę że można na miejscu wiele załatwić ale problem w tym że przeszkadza nam nasza bariera językowa,czy teraz jak bym chciała zmienić w biurze na diamond to jest to możliwe,czy lepiej prosić kogoś na miejscu w załatwieniu tej sprawy.Pozdrawiam
to nie prawda ze w amber sa sami sztywniacy ! tacy sami ludzie jak reszta hotelu tylko sami dorosli , os 16 roku w zwysz - jeszcze w amber i golden check in jest juz w autobusie z lotniska - tak wiec nie tracicie czasu tylko prosto do pokoju , a na dobranoc czekoladka do poduszki to takie romantyczne :)
Zaczynam od wielkiego PRZEPRASZAM jeżeli kogokolwiek obraziłam pisząc "sztywniacy",nie jest to moja opinia bo tam nie byłam ale podparłam się czyjąś wypowiedzią dlatego napisałam PODOBNO.Pisząc na forum oczekiwałam czy to słowa krytyki bo potrafię ją przyjąć z pokorą jak np.słuchaj laska najpierw się podowiaduj a potem zamawiaj wczasy(ja zrobiłam odwrotnie)a nie zadawaj głupich pytań,czy też słów konkretnego wsparcia-zrób tak i tak,na to możesz liczyć a o tamto się nie martw,bo o co chodzi z tymi clubami to i tak do końca nie kumam.Zresztą moja poprzedniczka też za wiele się nie dowiedziała.Obiecuję że od dziś luzuję,co będzie to będzie(przecież to "TYLKO"
4000euro za wycieczkę)ale na pewno po powrocie odpiszę na wszystkie pytania na które będę znać odpowiedź kochanym forumowiczą,życzę sobie i tym którzy się wybierają CUDOWNEGO urlopu,niezapomnianych wrażeń,radości i uśmiechu przez cały czas,i wszystkiego co naj.Pozdrawiam.
hej czy ma ktos z Was mapke resortu ,gdzie moge zobaczyc jakie jest dokladnie polozenie czesci Bavaro?
Oraz interesuje mnie czy bedac np w czesci Bavaro mozna korzystac z Amber tzn z basenu,restauracji itp?
MagdaD, Raczej internet bedzie płatny. Czasami chcą nawet 3USD /h. Jeżeli się "dogadasz" z kimś to za 10USD dziennie będziesz miała 24h/dobe. Ale musisz trafić na odpowiedniego człowieka który udostępni kod który działa cały czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum