UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Wybór hotelu w Punta Cana
Autor Wiadomość
Nela 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 06-07-2012, 23:34   Wybór hotelu w Punta Cana

Witajcie ! Wiem,że jest bardzo dużo opinii dotyczących hoteli w Punta Cana, ale po przeczytaniu ich na tym forum i jeszcze kilku innych stronach mam taki mętlik w głowie, że nie wiem na ca się zdecydować. Planujemy z chłopakiem lecieć na Dominikanę za ok 8-10 dni z niemieckiego biura i z optymalnych cenowo ofert mam do wyboru m.in. Sirenis Cocotal / Tropical Punta Cana, Occidental Grand Punta Cana, Gran Bahia Principe Punta Cana. Te hotele wydają mi się atrakcyjne i z nich myślałam chciałam coś wybrac. Inne ewentualnie to Gran Paradise Bavaro, Barcelo Dominikan Beach. Proszę Was o pomoc, ponieważ wiem, że niektórzy byli na Dominikanie już wielokrotnie i odwiedzili rózne hotele, czasem własnie te. Mam nadzieję, że ten wątek pomoże też innym zdezorientowanym :) Na co zwracamy uwagę?
Wiadomo: piękna plaża- i tu słyszałam ze w Sirenis jest pod spodem beton????, urozmaicone jedzenie ( 2 tyg) , czyste pokoje, ciekawe drinki ( najchętniej podawane w kokosach:P ), wieczorne animacje. Czy w którymś z tych hoteli drinki podawane są przez cała dobę?
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc ! :)

Salseros 
Administrator

Wysłany: 07-07-2012, 12:14   

Nela, Gran Paradise Bavaro - fajny hotel żyjący swoim rozrywkowym życiem dobry dla par które lubia wieczorkiem zrobić wypad na dyskotekę, w dzień poleżeć na ładnej palży. Fajnie tez jest w części Club oddalonej troche od plaży co zupełnie nie przeszkadza bo co kilka minut możecie podjechać mini "pociągiem" kursującym między tymi dwoma częściami.- Polecam
Gran Bahia Principe Punta Cana - możecie pomysleć jeszcze nad tym hotelem bo warto choć jest bardziej "sztywny" niż GPB.

Dodatkowa informacja jest taka że nie ważne który hotel wybierzecie to i tak będziecie zadowoleni z wczasów na Dominikanie.

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 24-07-2012, 13:16   

bary w wiekszosci hoteli zamykaja o 12 ! to tylko cuba ma bary otwarte 24/24

mozesz pomyslec jeszcze o RIU ?

mikolajdrew 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 14-11-2012, 11:41   

Gran Paradise Bavaro to jeden z lepszych hoteli w jakich miałem okazję mieszkać :)

Odpowiedz do tematu