UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Bahia Principe, Punta Cana
Autor Wiadomość
tajka 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 23-04-2011, 10:02   9 Listopad Hotel Grand bahia Principe Punta Cana ktos jeszcz

Poprosze o jakis mile porady:):)np moze ktos wie ktory pokoj mozna wybrac najlepszy i czy istnieje taka mozliwosc przedrezerwacji pokoi?oraz jakie wycieczki ile kosztuje?ktos wynajmowal tam auto??chcialabym sama popodrozwac ale slyszalam ze jest niebezpiecznie.....jakies porady??

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 23-04-2011, 21:41   

o tym hotelu bylo tu duzo napisane ! szukaj tak samo wycieczki , co do auta , to niebezpiecznie jest o tyle ze jezdzi sie tam inaczej niz ty jestes nauczona ! ja osobiscie bym odradzal , ale to tylko moja sugestja :-D

tajka 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 24-04-2011, 20:42   

ale jakos malo mi o tym hotelu tam:) szukam jakies informacji o dokladnie hotelugrand principe punta cana bo tam w opisie raczej mowia o amb albo esmeralndzie i vip a ja bym kciala wiedziec ktory pokoj ktora willa super

czy ktos moze powiedziec czy plywal z delfinami i czy ktos oprocz tej przykrej jednej historii na forum mial zle przygody zwiazane z autem?

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 25-04-2011, 14:53   

http://www.forum.dominica...-cana-vt782.htm
wszystko o hotelu do ktorego lecisz, amer i esmeralda - to ten sam hotel tylko dla doroslych ! i nie mialem zlej przygody , odradzam ci tylko bo tam sie jezdzi jak by nie obowiazywaly zadne przepisy , co nie oznacza ze nie masz sprobowac ! wypozyczalnie sa wiec wista wio.
z delfinami i rekinami tez plywalem , super przygoda warta $

tajka 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 25-04-2011, 19:46   

Aha to duzo tlumaczy,no nic zobaczymy na miejscu czy naprawde jest tak zle i wtedy postanowimy o wynajmie auta:) troche mnie to martwi bo lubie na wlasna reke zwiedzac i nie czuc sie uwiazanym i zaleznym od autobusu czy grupy,czasem mozna tak wiecej zwiedzic miejsc i zobaczyc wiecej fajnych miejsc:) dzieki za info.pozdrawiam

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 25-04-2011, 20:52   

szkoda tylko ze to listopad ! moze caly czas lac !

tajka 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 26-04-2011, 12:29   

jak to|???????????????????????????????:):):):)nie zalamuj mnie:)wybralam wlasnie listopad a nie wrzesien czy pazdziernik bo podobno przestaje wtedy padas i jest pora sucha,a juz sama nie wiem wszyscy co innego pisza jedni tak drudzy tak:P

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 26-04-2011, 13:00   

Pora deszczowa konczy sie na poczatku grudnia ! Ale wiadomo kazdy rok jest inny !czasem od poczatku grudnia jest juz ladnie a czasami na same swieta ! Musisz wiec byc przygotowana na obfite deszcze,

Claudia 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 25-06-2011, 20:01   

Witam :)
Wybieram się z chłopakiem do Gran Bahia Principe Ambar w połowie lipca. Czy mogłabym prosić o pare słów od osób które były w tym hotelu, i tej części. Jak to jest z tym korzystaniem z różnych obiektów? Pani w biurze mówiła że posiłki musimy jeść tylko w części Ambar, czy to żle? Zła kuchnia że takie ograniczenie? Może powinniśmy dokupić dodatkowe opcje by korzystać z wszystkich możliwości? I mam pytanie o pogodę od osób które były w tym rejonie w lipcu, pani nas zapewnia że bedzie słonecznie że opadu są rzadkie i krótkie w lipcu, no i jak wygląda tam życie nocne. Jestesmy młodymi ludzmi po całodziennych atrakcjach chetnie bysmy rozerwali sie w jakims dobrym klubie. Czy sa fajne dyskoteki na terenie hotelu, i czy sa jakies fajne miejsca poza hotelem. Bardzo proszę o odpowiedz :)

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 25-06-2011, 20:27   

claudio posilki mozesz jesc wszedzie jak jestes w ambar.
Ambar jest tylko dla doroslych ! i odwrotnie , nikt inny z hotelu nie moze korzystac z barow i solowek ambar ! ty mozesz wszedzie :) , bedziesz zadowolona , nie zapomnij tylko zabrac sukienek na nocne spacery , wieczorami wszystkie kobiety sa wystrojone jak ksiezniczki !
Nic nie musisz dokupywac do ambar bo to jest top.
ps. ambar to po polsku bursztyn. :mrgreen:

Claudia 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 25-06-2011, 20:39   

Dziękuje za odpowiedz :) a jak bym mogła jeszcze prosić o info a propo pogody w lipcu i nocnych rozrywek zarówno w hotelu jak i poza nim :)

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 25-06-2011, 20:56   

Goraco !!!!!
tak ze nie zapomnij o kremach przeciw slonecznym !
disco jest za free razem z alcocholem w samym hotelu ( pueblo ) tamtez sa sklepy z pamiatkami - beda cie nagabywac , tyko pamietaj targuj sie zawsze do 50% ceny.
hotel wielki 4 lobby tak ze nudzic sie nie bedziecie

a i pamietaj o wycieczkach .

Claudia 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 26-06-2011, 22:15   

coralgol, Alkohol ;) w opcji ALL w Hotelu Ambar to tylko lokalny czy importowany również?

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 28-06-2011, 02:29   

internacional tez wliczony

Ania i Tomek 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 04-07-2011, 19:08   Gran Bahia Principe Punta Cana - czy ktos wyjasni o co chodz

Witam, w sklad hotelu wchodza ponoc trzy resorty, nie mam pojecia jak rozroznic ktory jest ktory i jakie ma zasady, z cego moze korzystac itp.
Za wskazowki i opinie z gory dziekuje :) Lecimy 30lipca z New Castle z UK!!! Hura!!!
W zeszlym roku odwiedzilismy Resort Sirenis, bylo cudownie, licze, ze i tym razem beda to fantastyczne wakacje. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu