Aleksandra82--- wychodzi na to że będziemy razem lecieć na Dominikanę. wylot mamy przesunięty na godzinę 3 rano!!!Ja już mam reizefiber, już mnie nosi!!!!!! Pozdrawiam
Co do internetu darmowego to jest post z miejscami w rejonie PC i Bavaro z darmowym dostępem tylko te miejsca już nie były dawno sprawdzane http://www.forum.dominica...ikana-vt755.htm 10 post od góry :)
Może ktos będzie miał czas i sprawdzi lub doda inne miejsca z darmowym wifi w Punta Cana i Bavaro
Tak lecimy tym samym samolotem.Ja równiez nie moge sie doczekac..Ja jeszcze sie nie spakowałam, zostawiłam na jutro, chcialabym zabrac tyle rzeczy a tu tylko 15kg.Jeszcze tylko dwa dni do pracy i wakacje..Najbardziej meczacy bedzie lot. Catering mamy w cenie. Hotele mamy inne niestety ale mam nadzieje ze bedziemy zadowoleni.Pogoda z tego co czytałam gwarantowana. Byc moze spotkamy sie na lotnisku.Pozdrawiam.
Ja już jestem spakowana , mam dobrze bo mąż z tych co mało ciuchów bierze!
my na lotnisku będziemy wcześniej , jestem blondynką[ farbowaną !!] mąż siwy ! i
prawdopodobnie będziemy najstarsi w grupie pasażerów ale duchem bardzo młodzi!!!! Planujemy wycieczki na inne wyspy , wiem z doświadczenia,że z biurem Itaka są zawsze dość drogie , czasem warto wybrać się na nie z tubylcami . Heja !!!!!!
Hej,
Wlasnie sie pakuje..Ja tez blondynka, wysoka.Maz mojego wzrostu. Do zobaczenia na lotnisku. Jak sie spotkamy to porozmawiamy.My tez chcielibyśmy pozwiedzac, nie zamierzamy siedziec przy basenie.
Witam mam pytanie zabukowałam dzisiaj wczasy na 16 listopad 2013 do punta cana czytajac forum jestem troszke zaniepokojona tym iz w listopadzie moga padc deszcze pani w polskim biurze pozdrozy mowiła ze najlepiej leciec od listopada do maja wiec juz sama nie wiem czy dobrze zabukowałam pomozcie prosze
No moga padac , ale nie tak jak w Pl , ot popada parenascie minut i slonko wychodzi .
Hm szczyt sezonu i ladna pogoda to od boz narodzenia do wielkanocy Plus maj czerwiec a pora deszczowa zaczyna sie juz od ok lipca i do grudnia
Hej dziekuje bardzo za szybka odpowiedz, zmartwiłes mnie ale coz wczasy zabukowane ,mam tylko nadzieje ze przez 14 dni bedzie pare dni słonecznych bo mieszkam od 7 lat w irlandii i mam dosyc deszczu. Bedac w styczniu w polsce pani w biurze podrozy twierdziła ze na dominikane lata sie wlasnie od listopada do maja dlatego tez podjełam taka decyzje ,ale lecimy z irl klamka zapadła
Monika prosze sie nie martwic pogoda w listopadzie my z mezem juz okolo 10 lat latamy tam wlasnie w listopadzie i jeszcze nigdy nie trafilismy na brzydka deszczowa pogode w tym roku rowniez sie tam wybieramy oczywiscie w listopadzie Napewno bedzie swietnie 99.9% gwarantowane
Moniko bardzo swietny hotel sobie zarezerwowalas .2 -3 lat temu nazywal sie NH Real Arena teraz Now Larimar jest w tej chwili 5 gwiazdkowy ma sliczne pokoje z lazienkami na balkonie dla relaksu jest jacuzzi i prysznic ,piekna plaza.My bedziemy kilka hoteli dalej w Barcelo Dominican Beach tez fajny mimo ze 4 gwiazdkowy ale latamy tam juz od lat mamy zaprzyjazniona grupe "lataczy" 2 pary z Belgi 2 pary z Francji 1 para z Niemiec 1 z Rosji i my z USA rok rocznie spotykamy sie w polpwie listopada na 3 tygodnie.Moze sie spotkamy plaza idac te hotele sa niedaleko. Pozdrawiam
Dziekuje Bozenko powiem Ci ,ze co do hotelu to bylo tak pani mi zaproponowała ja sie zgodzilam i juz ,dla mnie hotel generalnie jest tylko do spania ,super ciesze sie ,ze sie spotkamy niech czas teraz szybko leci oby do urlopu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum