Skorpion82 Jezeli masz ochote wspolnie z zonka wypic drinka ze starszym panstwem z Usa i troszke porozmaawiac spotkajmy sie 25 listopada w lobby w barze Amigo o 18.30 wieczorem .Pozdrawiamy
Wysłany: 21-11-2012, 22:25 Dominikana w terminie 30.11-14.12 Barcelo Dominican Beach
Witam,
Ja z mezem wybieramy sie na Dominikane do hotelu Barcelo Dominican Beach w terminie 30.11 -14.12 wylot z Warszawy. Chetnie poznamy rodaków na jakims drinku. Pozdrawiam.[/center]
Jak juz pisalam od 23 listopada bedziemy w Barcelo Dominican Beach jezeli macie ochote spotkajmy sie 2 grudnia w Amigo Lobby bar na malym drineczku moze o 6 .30 wieczorkiem przed kolacja ktora jest o 7 .00 Pozdrawiam
Mam jeszcze jedno pytanko , jestem w trakcie pakowania , czy mam zabrać gumowe buty do pływania ? Już nie mogę się doczekać wakacji , tylko troszkę przeraża mnie długi lot, z Warszawy wylatujemy o 3 rano,ale damy radę !!!! Pozdrawiam wszystkich
Hi
Z tego co czytalem milosnicy plywania z rurka czesto wybieraja osrodki na riviera maya , ponoc tam troche wiecej mozliwosci do snorkelingu , a poza tym tam masz slynny naturalny basen czyli raj do snorkelingu , ale napewno na dominikanie znajdziesz cos dla siebie .
Buty raczej ci nie beda potrzebne na rd , chociaz duzo miejsca nie wezma wiec mozesz wziac w razie co.
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie internetu, czy są lokale gdzie mozna korzystac z internetu, w naszym hotelu ponoc nie ma wifi.Zastanawiam sie czy brac laptopa.Prosze o inromacje.
Dzieki
O ile nie ma w hotelu - są normalne kafejki internetowe w Bavaro, kilka jest w części nazywanej Friusa (Texaco), można tam dojechać transportem zbiorowym. O ile pamiętam dolar za godzinę surfowania.
_________________ Żyj z wyboru a nie konieczności ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum