Wysłany: 04-09-2007, 14:53 Dominikana we Wrześniu 2008
hej jade z mezem 25 wrzesnia z Menchesteru na dominikane. Moze jedzie ktos w tym samym terminie???Juz nie moge sie doczekac, ale niekiedy obawiam sie pogody, a konkretnie huraganow, mam nadzieje ze nas nie wywieje . Chetnie wyslucham tez rad przed podroza.pozdrawiam pa
Witam,
Wylatujemy 18.09.2008r.na Dominikanę do Punta Cana.Wyjeżdżamy z Warszawy
samochodem,mamy dwa miejsca wolne w samochodzie.Czy ktoś jest chętny?
Pozdrawiam
Witam,
my (czyli dwie osoby) również wybieramy się na Dominikanę 18.09. z Lipska i będziemy jechać z Warszawy. Czy mogę prosić więcej informacji na temat, jak planujecie przejazd do Lipska?
Pozdrawiam.
Prawdopodobnie wyjedziemy w nocy z 17 na 18.09.2008r.Oczywiście wszystko jest do ustalenia.Wylot mamy 18.09.2008r.z Lipska ok.11.30 więc dwie godziny wcześniej musimy być na lotnisku.Jeśli jesteście zainteresowani podróżą i rozłożeniem kosztów podróży to dajcie znać.Samochód jest wygodny/Peugeot 307/.
Pozdrawiam
Witam!!!
My lecimy 18.09 do Punta Cana ale potem hotel mam w Juan Dolio wiec transferek 130Km ale jak coś to zawsze jesteśmy na trasie do stolicy wiec może będziecie przejeżdżać.
Miłego urlopiku!!!!
Cześć!
My z mężem jedziemy na Punta Cana do Riu Palace PC 6 września.
Dwa razy byliśmy na Punta Cana na początku września i było ok.30 stopni.Pogoda była piękna, może dwa razy lunął deszcz, ale tam trwa to kilkanaście minut i niebo z powrotem robi sie bezchmurne.Morze było spokojne bez fal.
Jak już pisałam, wybieramy się na Dominikanę 18.09. - rejon Punta Cana, hotel Occidental Grand Punta Cana.
No i wracam do tematu przejzdu do Lipska - Amla proszę odezwij się na priva (izzy80@tlen.pl) - obgadmy szczegóły.
Pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum