Lece 11 wrzesnia do punta cana. Zostajemy w Grand Paradise Bavaro na 2 tygodnie. czy ktos leci w podobnym terminie?? Wylot z manchesetru moze data nie najlepsza ale jak rezerwowalem to przez mysl mi nie przeszlo ze to 11 wrzesien. Pozdrawiam.
Witam.Mam wylot z Lipska 18.09.2008.Wyjeżdzam z katowic i mam 2 wolne miejsca w aucie.Jezeli jest ktoś zainteresowany to prosze o kontakt slagry@interia.pl
Witam, lecimy na Dominikanę z Dusseldorfu do Punta Cana do hotelu Riu Bambu. Może też ktoś leci w tym terminie. To będzie nasza podróż poślubna. Chcemy oczywiście coś pozwiedzać i się pobawić, fajnie by było może z kimś z Polski.
Cześć,
my lecimy 16.09 z dusseldorfu do punta cana do riu bambu. Z Warszawy do Dusseldorfu lecimy samolotem ale jak ktoś chętny na spędzenie wspólnie długiej podrózy w samolocie to jesteśmy chętni. Jak nie to pewnie spotkamy się juz na miejscu.
Czesc, prawdo podobnie wylodujesz w Barcelo Resort w Juan Dolio. W JD sa dwa resorty Barcelo. Tarancela i Capela- lepszy. Na przeciwko Capela jest Villa Aleksander, Jestem obecnie w trakcie kupna jej.
Okolice znam Bardzo dobze.
MarcoPolo
Hej lece z dziewczyna 9 wrzesnia do Puerto Plata jak cos piszcie tybon@poczta.fm .Jest to moj pierwszy wylot na dominikane wiec napiszcie mi co i jak i co tam zwiedzac heheh jakie ceny i przydatne informacje.Chetnie popisze z kims na gg 2570600 tak popoludniami .LUkasz 23 years :P:)
Witam. My wybieramy się w terminie 04.09 - 17.09 wylot z lipska. Przylot do Punta Cana. Hotel Grand Palladium Bavaro Resort & Spa. Czy ktoś jedzie w tym terminie?
Jedziemy z Wrocławia.
Kontakt : anna@studiokameleon.pl
czarna, Siema czarna lece z manchesteru we wrzesniu 9.09 do puerto plata jak cos mozemy sie skontktowac i cos wykminic .BEde z kobieta.Pozdrawiam mordskerl@poczta.fm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum