Wysłany: 12-08-2008, 10:14 kto w listopadzie na Dominikanę?
Witam. Wraz z żoną lecimy 5 listopada na Dominikanę, może ktos w tym okresie równiez się tam wybiera? Zawsze w kilka osób raźniej...proszę o odpowiedz.
to będziesz 3 hotele dalej. zawsze można się spotkać na piwku;)
my pierwszy raz dom, zobaczymy jak będzie:) A jak u Ciebie - pierwszy, czy kolejny wyjazd?
Ja aktualnie jestem na etapie śledzenia huraganowych trendów i czytania o wycieczkach - villapolonia + pozostałe biura. Saona?? quady?? jaskinie?? s. domingo. ?? jakieś wskazówki??
Też pierwszy raz i na dodatek tak daleko.
Mam nadzieję,że tam będzie więcej Polaków,bo lecę sama.
A trochę nudno samemu,nawet w takim miejscu.
Ja też przeczytałam chyba wszystkie post,już mnie oczy bolą.
A tam w listopadzie chyba zaczyna się lato i koniec z huraganami.
I ja lece z dziewczyna. OD 3.11. Dluuugie , piekne dwa tygodnie. Mam przy okazji pytanko. Jak to jest z bezpieczenstwem? Mozna samemu sie gdzies wybierac w miasto czy lepiej n ie opuszczac okolic hotelu?
My byliśmy w lutym w Sosua, w hotelu Casa Marina Beach. Na miasto wychodziliśmy kiedy tylko się dało - bo naprawdę warto. Zobacz jeszcze tutaj:
• Sosua
DZieki wilkie. My jedziemy do tego samego hotelu. Troche mi lepiej bo czytalem na forum o atakach na turystow. Dziekuje rowniez za odpowiedz w temacie o ubezpieczeniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum