Nie płacilismy żadnych, dodatkowych pieniedzy żeby siedziec razem ...
W biurze nawet o tym nie wspomnieli jak wykupowalismy wycieczke. Wydawalo nam sie to oczywiste no i siedzielismy kolo siebie, bylo fajnie gdyz byla nas 2 wiec siedzialam przy oknie. O opcji wykupienia dowiedzialam sie dopiero po powrocie na necie. Nie jestem pewna czy jest to potrzebne czy to tylko sposob zarobienia dodatkowych pieniedzy
Taka sama zasada działa przy biurach niemieckich - za chęć siedzenia razem płaci się 20 EUR. Daje to gwarancję tego, że siedzi się koło osoby towarzyszącej, ale prawda jest taka, że na 90 % i tak nie rozdzielają. Naszym klientom proponujemy zawsze udanie się do oprawy wcześniej zamiast płacenia.
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
dzieki sliczne za odpowiedz :) No to ufff...bedzie co ma byc, licze ,ze uda sie nam siasc blisko siebie (leci nas 4 + 2 ktora sie osobno dolacza do nas) - teraz pozostaje mi tylko zaczac sie pakowac - juz tylko 4 dni yey
udanego wyjazdu i podejdzcie wczesniej na odprawę, jeśli będziecie jako jedni z pierwszych sądzę, że nie będzie problemu z miejscami koło siebie. Dużo słońca!
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
dzieki sliczne :) powinnismy byc jakos przed 7 rano - wylot planowany jest dopiero na 10 wiec 3mam kciuki ,ze bedziemy jakos jednymi z tych pierwszych :D damy rade :) grunt ,zeby wyjazd sie udal i tyle :D ha!
Do Paraiso Tropical w Cabarete. Mam nadzieję że to dobry wybór. Lecimi pierwszy raz z angielskimi liniami tak daleko. Wylot 15 października z London-Gatwick. Za 7 dni płaciliśmy 650 funtów za osobę. Cabarete jest dużo tańsze niż Punta Cana.
arturro, interesowało by mnie jedzenie w samolocie
ile było posiłków i czy na ciepło czy zwykłe kanapki
czy wodę na pokładzie w czasie lotu można pić do woli
woda jest za darmo czy trzeba ją kupować
niedawno wróciłeś więc masz najświeższe wiadomości
bardzo proszę o odpowiedź
Podczas lotu na dominikane bylo w sumie kilka posilkow:
1. po ok 1h platny (mozna bylo kupic kawe, herbate i wszystko co dostepne w katalogu)
2. po ok 2h darmowy (o ile mialo sie wykupiona opcje jedzenia) - cieply z woda
3. po tym posilku mozna bylo dostac kawe lub herbate lub wode tez za darmo
4. w polowie lotu dostalismy kawe herbate plus wafelki
5. i 2h przed ladowanie kolejny cieply posilek
6. po tym posilku kawa herbata lub woda
powrot wygladal identycznie oprocz posilku w polowie lotu z wafelkiem
ogolnie jedzenia baardzo dobre, dawno nie dostalem takiego menu w samolocie, nawet w lot lecac do NY.
zaraz wrzuce kilka fotek samego posilku
wode mysle ze mozna dostac za free od stewardesy ale mi wystarczylo to co mialem ze soba plus to co dostalem w samolocie. acha wlasnie sobie przypomnialem ze butelki z woda i kubeczki staly przy toaletach z kartka ze kto che moze sobie nalac wody.
ogolnie lot baaardzo przyjemny.
w gatwicku dostalem miejsce przy wyjscu awaryjnym wiec totalny luzik ale na dominikanie niechciano mi dac takiego miejsca (pomimo ze byly potem wolne) ten kraj jest do reszty przesiakniety lapowkami i tipami, pomyslalem sobie ze mam dosc rozdawania kasy a i tak wiekszosc lotu przespie i odpuscilem.
podczas lotu na dominikane byla dostepne filmy: iron man, glupi i glupszy, bank job plus programy typu top gear i tledyski.
na powrocie indiana jones, opowiesci z narni ksiaze kaspian i trzeci ktorego nie pamietam plus to co wyzej.
i to chyba wszystko co do samego lotu.
Witam wszystkich:)
Tak sobie czytam i czytam...szperam i nadal mam problem:(
znalazłam 10 dniowy pobyt all inclusive na Puerto Plata w hotelu spa 4 gwiazdki dla dwóch osób...za 540Ł to drogo? Ale nie mogę znaleźć lotu do PP z UK:( możecie coś doradzić dla nieopierzonego włóczykija? ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum