nela10, Karta debetowa wystarczy do płacenia w sklepie, czy wybieraniu środków z bankomatu, natomiast jesli chcesz płacić online lub przez telefon potrzebna Ci będzie karta kredytowa.
Witam, za 2 tyg lece na 2 tyg do Occidental, wiem ze tam maja gniazda na 110v, moze ktos mi wskazac ktora przejsciowke dokladnie kupic na allegro, abym mogl spokojnie ladowac tel?
I drugie pytanie bardziej rozrywkowe, jakie przewaznie alkohole sa dostepne w all in? Wiem, ze rum, pewnie piwko ale cos jeszcze? Wodki jakies?
Ok jeszcze dodam bo w ostatnich tygodniach okolo paladiuma bylo dwa napady na obywateli rosji w jednym u kobiety zabrali terenowke po pol godziny sie znalazla w drugim u gosciu na skuterze odebrali lancuch zloty. Wiec najlepiej jak bedziesz szedl wymieniac dolce nikogo sie nie pytaj o kantor no i zadnych super wartosciowych rzeczy typu aparaty drogie telefony i ZLOTO! Wychodzisz z Palladium tam takie mini rondo mozesz poruszac sie w prawo albo w lewo. Zeby dojsc do kantoru idziesz w prawo az do konca ulicy jest prosta i dosc spory ruch bo to glowna ulica w Bavaro. Idziesz do konca ulicy do skrzyzowania patrzysz legko na lewo i powinienes zobaczyc wywieszke zolta z napisem czerwonym Caribe Express no i tam juz spokojnie bo jest uzbrojona ochrona itd wymieniasz dolce i z powrotem :)))).
Do 18 00 Caribe Express wiec nie zdazycie. Na Friusie mozna wymieniac az do 21 00 ale to daleko od waszego hotelu.
Nie ma zadnego problemu wazne zeby z tego kantoru nie wychodzic z paczka pieniazkow w reku a schowac do kieszeni i nikt na was napadac nie bedzie. Bo duzo turystow wymienia po 10 dolarow dlatego miejscowi to swietnie wiedza. Wazne zeby nie pokazywac na ulicy ni plikow pieniazkow ni zlota ni drogich telefonow i nikt was nie ruszy :D. Minimalne srodki ostroznosci i bedzie good :D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum