Witam, jestem tutaj po raz pierwszy ....serdecznie pozdrawiam wszystkich...mam zapytanie ; czy ktos zna Polakow mieszkajacych w Boca Chica , Santo Domingo lub San Cristobal...prosze o powazne potraktowanie zapytania....
Szukam rowniez prawnika ktory sie zajmuje sprawami cywilnymi.....prosze o odpowiedz na maila...
PROSPERO NUEVO ANO 2012
Witam, Ja wybieram sie z mezem Dominikanczykiem i coreczka na Dominikane za kilka miesiecy. Do Tenares w poblizu San Francisco de Macoris. Najprawdopodobniej zostaniemy na stale. Chcialam zapytac z czym Polak moze miec nawieksze trudnosci w aklimatyzacji do innej kultury? Dziekuje!
Wysłany: 15-04-2012, 18:10 ja lecę za niecałe dwa tygodnie
Ja lecę z żoną i córką 26 kwietnia do Santo Domingo, będę mieszkał w domu rodzinnym mojej żony w San Pedro jak ktoś będzie w okilicy chętnie bym się spotkał, nie musi być San Pedro, może być san Domingo Juan Dolio Boca Chica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum