Wysłany: 30-07-2014, 12:38
A mozna wiedziec jakiego rzedu promocja?
Taniej niz 249€ za osobe z bagazem w jedna strone?
Bo szukam dla brata ale chyba najtaniej wychodzi JetAirFly z Brukseli.
Nie nie taniej, ja nie wiedziałem o tych lotach z Brukseli, więc dla mnie promocja 1500 zł była dobrą.
Poza tym nie miałem możliwości czekania tylko musiałem bookować urlop na listopad więc myślę, że to i tak dobra opcja patrzać na to że miałem sztywne daty.
Wysłany: 31-07-2014, 11:16
Dzieki.
Po sprawdzeniu okazalo sie ze z Barcelony,z przesiadka w Londynie do Punta Cana wychodzi £50 drozej niz JetairFly,z tymze brat nie musi sie bujac do Brukseli bo mieszka w Londynie.
Moze ktos wie jak to jest,jako ze dwa loty -z Barcelony do Londynu z Iberia a pozniej z Londynu do Punta Cana z British Airways sa tansze niz jeden z Londynu do PC z British Airways?
Lot z Londynu do PC w obu przypadkach jest tym samym przewoznikiem.
Bo przewoznik w tym przypadku Iberia ma wykupione bloki miejsc w BA i poprostu opuszcza ze swoich zarobkow zeby bylo atrakcyjnie. Iberia byla najtanszym przewoznikiem na Dominikane ale nasz wspanialy rzad podwyzszyl im podatek czym zalatwil ta firme w DR :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum