Wysłany: 24-03-2012, 12:08 Wakacje Dominikana w Czerwcu 2012
To właśnie w Czerwcu można wykupić najtańsze oferty wakacji na Dominikanę do luksusowych hoteli w Punta Cana - Bavaro, Puerto Plata, Cabarete, Sosua czy La Romana. Warto też pomyśleć nad wakacjami w takich miejscach Dominikany jak Samana i Cayo Levantado które są mniej popularne a nie ustępują niczym hotelą z Bavaro czy Playa Dorada. Czerwcowi dominikańscy turyści niech wpisują sie w tym wątku.
Witajcie
Dominikana piękna, dopiero co wróciliśmy, byliśmy w Gran Bahia Principe sekcja Esmeralda i bardzo polecam. Co do last minute, to spotkaliśmy ludzi, którzy kupili takie wakacje i kosztowały ich więcej niż nas gdy kupiliśmy pięć miesięcy wcześniej.
Pozdrówki i udanych wakacji życzę
my wylatujemy z Warszawy 18.06. , mieszkamy w hotelu Dreams Palm Beach. Obawiam się o pogodę - sprawdzałam długoterminową i od 16.06. deszczowa pogoda się zapowiada.
Witam
My bylismy w maju i rowniez dlugoterminowa pogoda nie byla zadowalajaca, ale na miejscu okazalo sie, ze troche chur bylo mile widziane, a co do deszczu to z prognozowanych 11 czy10 dni padalo w jeden dzien okolo 3 godzin. Milych wakacji
hm... dwie pary znajomych były w tamtym roku w jedni w maju drudzy w czerwcu i choc pogoda nawet w necie była nizadowoalająca to na miejscu było jeszcze gorzej.Teraz jest najgorszy okres tam pod względem warunków atmosferycznych.Opadów i silnych wiatrów nalezy się spodziewać.
Ja byłam grudzień-styczeń i deszcz przez 2 tygodnie padał tylko 10 minut (w sylwestra), a tak ani kropli..
W tym roku tez tam ruszam w tym samym okresie Swiąt Bożego Narodzenia i Sylwestra.
Polecam GRAND PALLADIUM W PUNTA CANA.Luksusowy hotel!!!
pozdarwiam
mam pozytywne wieści :) Pogoda długoterminowa poprawia się - przynajmniej na prognozach. Temperatura jest ok - 30 st., zachmurzenie pół na pół ze słońcem więc kolorów nabierzemy :)
Czy ktoś wybiera się w terminie 18-26.06.?
Pozdrawiam,
E
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum