Wysłany: 20-05-2012, 14:06 Wakacje Dominikana w Lipcu 2012
Wakacji nadszedł czas Z pogodą w Polsce nigdy nic nie wiadomo a Dominikana niemalże gwarantuje słoneczko wakacyjne i gorące dni dla turystów ją odwiedzających. Lecisz w Lipcu 2012 do Dominikany to się dopisuj w tym wątku.
Wysłany: 11-06-2012, 09:37 Re: Wakacje Dominikana w Lipcu 2012
Witam wszystkich, jest to pierwszy post na tym forum i pozwoliłem sobie na kilka pytań o Dominikanie.
Jak przeważnie jest pogoda w lipcu na Dominikanie, czy nie jest przypadkiem deszczowo i wietrznie ?
Myślałem nad miejscem gdzie będzie mniejsza fala, czy w lipcu na Punta Canta jest szansa na mniejszą falę i spokojniejszą kąpiel?
Jakie biura w Polsce oferują ciekawe i tanie wycieczki na Dominikanę ?
O pogodzie jest mnóstwo na tym forum łącznie ze średnimi opadami i temperaturami. Mniejsza fala jest w pisina natural Co do biur to musisz sam sprawdzić ceny i promocje.
Witam wybieramy sie na dwa tygodnie Punta Cana to nasz pierwszy urlop na rajskiej wyspie i nie mozemy sie juz doczekac a recenzje i zdjecia zapieraja dech w piersiach , czy mogł by mi ktoś napisać coś o łowieniu ryb dla turystów i jakies inne atrakcje na łonie natury POZDRAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum