a jednak dominikana, meksyk odwołany :(
jedziemy z żoną na 2 tyg do Gran Bahia Principe El Portillo w Samana
jeżeli ktoś się wybiera to śmiało - gg:3445554 - email: zaku80[at]gmail.com
ja też się dołanczam do pytanka ewelinki 1986 chcemy zabukowac sobie Caribe Club Princess na 1 paź. na 2 tyg. ponieważ jest b.dobra cena w Thompsonie i sie zastanawiamy czy to dobry hotel ?
Znalazłem kilkadziesiąt opini o tym hotelu w 90 % pozytywnych więc czekam z niecierpliwością na najnowsze newsy o tym hotelu
Zainteresowanych Hotelem Caraibe Club Princess, moge przkazac opinie znajomych, ktorzy wrocili tydzien temu - badzo fajny hotel, blisko plazy, chyba 3 restauracje, w pokoju bardzo bylo czuc wilgoc.
Moja opinia po ogladnieciu zdjec - tak sobie Ale to tylko moja opinia. a zywo nie wiedzialam
Znajomi wycieczke rowniez kupili w Thomsonie.
A można coś dokładniej ,fajnie że w ogóle ktoś odpisał .Było by naprawdę super jak by można było przeczytać jakiś dłuższy wywód i poznać jakieś subiektywne opinie : czystość ,jakość obsługi , standard rzeczywisty,jakość jedzenia itp.Było by naprawdę super , np pogadać o tym przez gg lub skypa albo przez to forum .
RAF ,
ja tam uwazam że hotel bedzie oki,
zreszta bede tam tylko spac:P
wazniejsze jest dla mnie samo miejsce (plaza,woda,pogoda itp).
A hotel ma 4**** i dobre opinie,zreszta wcale nie jest najtanszy,jak sprawdzałam ceny na ten czas kiedy ja lece:))
a skąd lecisz z polski czy innego kraju.Bo na ten hotel na okres początku października jest naprawdę super cena jak na razie .Opinii na jego temat znalazłem naprawdę sporo na zagranicznych stronach głównie opinie amerykanów i na ogól z 10 to 8 są pozytywne a opinie są z maja tego roku więc dosyć świeże ,ale za to to złe to są naprawdę zastanawiające.Tu link do poczytania :
http://www.tripadvisor.co...n_Republic.html
Pytanko będziesz brała jakieś szczepionki ? Bo ja raczej tak podobno trzeba je wzjąść na 2 miesiące przed wyjazdem żeby w pełni działały .Wciąż czekam na odpowiedz od "laptay" bo miała wrócić 17 ego zobaczymy co ona ma do powiedzenia .
a tu jeszcze kilka opinii co najgorsze to nie pierwsza neg. opinia i przypadki kradzieży w tym hotelu w tym roku na które się natknołem zaczynam sie obawiać czy to napewno będzie dobry wybór ? a tu link :
http://www.debbiesdominic...m/travel51.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum