kapselfj co ty tam bedziesz robił przez trzy tygodnie ale to długi okres i raczej napewno deszczu nie unikniesz. ale sie nie martw to krotkie tropikalne burze z ciepłym deszczem i zaraz po nim wychodzi słonce. Pada rano albo w nocy i to moze sie zdarzyć w kazdej porze roku. taki klimat. Wybrałes najfajniejszy miesiac 24-28stopni bo w pózniejszych miesiącach temperatura sie jeszcze podnosi i deszcz jest zbawieniem
wiem ze moze to juz oklepany temat ale 5 lutego bede pierwszy raz na dominikanie dokladnie bavaro hotel Caribe Club Princess .wiec mam male pytanko :co ,jak ,gdzie ,a co nie ,mam tylko tydzien i szkoda zmarnowac.i jaka pogoda.z gory wielkie dziekuje.
monterey, czy możesz napisać coś o tym hotelu - w jakiś sposób go polecić lub odradzić b.proszę czy możesz się podzielić twoimi opiniami na jego temat?Mam zamiar tam się wybrać na początku października.DZIĘKI
no i porazka 4 dni padalo no stop.jednak trzeba sprawdzic pogode......
bylem w lutym 2 tygodnie na wyspie - 2 dni byly pochmurne, w jeden moze nawet kilka kropli ( ale tego widac nie bylo ) , reszta czasu piekne slace i niebieskei niebo.
hotel polecam jest w bardzo dobrym miejscu jedzenie ,obsluga,czystosc super.tylko jak wybierasz to lepiej Caribe Club Princess a nie tropicana.lepsze polozenie znaczy blizej do glownej resteauracji i morza.a co do pogody mialem poprostb pecha a tak nie zaluje bo malo kto przezyl oberwanie chmury na plazy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum