Gdzie się trzeba wybrać by popływać z delfinami na Dominikanie?Który rejon i jakie ceny?Ile lat musi mieć dziecko żeby mogło też sobie popływać?Jak tak sobie patrzę na zdjęcia tych którzy pływali to aż żal przegapić tę okazję.Z iloma delfinkami się pływa, ile czasu trwa?czy ceny za buziaki delfinów nie są wygórowanwe?chciałabym wiedzieć czy osoba mi towarzysząca może zrobić mi zdjęcia, czy zabraniają?czy pozwolą mi popływać jeśli nie umiem pływać ?
heyka!
proszę o inf. czy przebywając w rejonie Punta Playa znajde oferte wycieczki fakultatywnej z możliwscia obcowania z delfinami? Wiem , że z Punta Cana bez problemu. Pozdrawiam
O ile sie nie myle misiek mialo to byc 'Puerto Plata' - jak sie szuka wycieczek i czyta o hotelach i regionach to po czasie wszystko sie mieszka.... zreszta mi sie miesza , moze innym nie -
no wlasnie wiec wracajac do tematu sama jestem zainteresowana, bo na pewno chcemy 'rzucic sie' na wycieczki fakultatywne jak np. plywanie z delfinami i safari (bankowo) i cos w tym stylu jak treking tylko czy bez problemu mozna to zrogranizowac u swojego 'rep'a' bedac w hotelu w Playa Dorada?
Jak z pływaniem z delfinami w Punta Cana? Bardzo byśmy chcieli wykupić tę wycieczkę. Co polecacie. Jest tam coś takiego?
Leicmy 3 wrzesnia z Zona z Berlina.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum