temat poruszany, ale chcę go odświeżyć, czy obecnie można znaleźć loty na Dominikanę w dobrych cenach? wydaje mi się, że ostatnio połączenie są droższe, planuję podróż, nie wiem może źle szukam i nie tam gdzie trzeba, ale tylko ta oferta jest w miarę ok oceńcie - http://www.centerfly.pl/t...dominikany.html
Ja dziekuje z info z TUI nie wiedzialem ze mozna tak tanio z PL na Dominikane poleciec.
Korzystalem z JetAirFly no i jest tanio ale jakos zostawia wiele do zyczenia no i te bagaze 20kg to jakis zarcik :(
I jeszcze ceny, owszem tak jak Robert1968 pisze pod warunkiem rezerwacji rok przed lub co najmniej kilka ładnych miesięcy. JetAirFly chyba nic nie przebije no i premiumeconomi w zośnej cenie
TUI to i jest stary Jet Air Fly bo ostatnio sprawdzalem i zamiast Jet Air F. mi wskakuje TUI jedynie z polski nie znalalzlem tych tanich lotow tylko z Brusseli od 129 euro w jedna strone.
No niestety, dla lini wyznacznikiem jest popyt a nie odleglosc , a ze w tym czasie w usa i kanadzie zimno a do tego okresy przerwy zimowej w szkole no to to ludziska chca sie wygrzac troche na plazy i sa w stanie za to sporo zaplacic , wiec linie lotnicze maja zniwa w tych kierunkach , np juz we wrzesniu cena polowe mniejsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum