Ja znowu wrocilem do Air France, 5 dni temu kupilem bilety z Genevy do P.C. i z powrotem za 590 dolcow plus znizka na Haloween 75dolarow wyszlo okolo 500$, ale dokupilem dwie torby dodatkowe no i sie zmiescilem w 680$ co uwazam za cene bardzo tania.
Niecaly rok temu w Edelweis za torbe dodatkowa zazyczyli 169 dolarow! zlodzieje.
Ja znowu wrocilem do Air France, 5 dni temu kupilem bilety z Genevy do P.C. i z powrotem za 590 dolcow plus znizka na Haloween 75dolarow wyszlo okolo 500$, ale dokupilem dwie torby dodatkowe no i sie zmiescilem w 680$ co uwazam za cene bardzo tania.
Niecaly rok temu w Edelweis za torbe dodatkowa zazyczyli 169 dolarow! zlodzieje.
Znajomy z Bayahibe głównie korzysta z Jetairfly, cenowo podobno nie do pobicia zdarza się lot w 1 stronę za 99 Eur.
Znajomy z Bayahibe głównie korzysta z Jetairfly, cenowo podobno nie do pobicia zdarza się lot w 1 stronę za 99 Eur.
Tak ale tylko do Brusseli i bez torby. A za torbe kokosy doplacac trzeba no i potem polaczenia nie wygodne. Oczywiscie cena nie do przebicia jak ktos w samych majtkach lata na tydzien :D:D.
P.S. Chyba Tui wykupilo Jetairfly w tamtym roku, tak mi sie wydaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum