bylam trzykrotnie i nie moge doczekac sie kolejnego...a tak na marginesie szukam znajomych z Chicago do wspolnych wypadow pod dominikanskie palmy, moj e-mail monica_staf@yahoo.com
Ja również głos oddałem. Byłem w zeszłym roku na Dominikanie przez ponad pół roku. Niby dużo niby mało ale zrozumiałem na czym polega życie na Dominikanie. Jacy ludzie, kultura, piękno przyrody. Poczułem ten klimat. Dominikana dla mnie to również skojarzenie w postaci zapachu- zapachu aromatycznych świeczek... nie pytajcie dlaczego !!!
Stąd też dołączyłem do tego forum by wspólnie z wami tworzyć, zachęcać do dalszych podróży.
Byłem, a właściwie byliśmy z żoną 9 razy, kwiecień też tam spędzimy. "Najgorsze" jest to że chcemy coraz częściej Mamy mnóstwo znajomych i zawsze jest super.
_________________ Pozdrawiam Janek
bambaka [Usunięty]
Wysłany: 19-07-2016, 19:17
ja sie wybieram w sieprpniu jaka miajscowość najlepsza ? i jaka plaza najladniejsza ? :)
Z Dominikana jest jak z sexem , raz zakosztujesz i pozniej ciagle sie chce:)
Bedac w lipcu w Punta cana po odprawie paszportwej zawrocila mnie pani celniczka , ja na to czy cos nie tak a ona do mnie ze smiechem jak to nie pamietasz mnie to ja , robilam ci odprawe kilka miesiecy temu po czym wskazuje na swoja pieczatke i podpis w paszporcie , - krotka wymiana uprzejmosci i do zobaczenia nastepnym razem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum