Nie wiedzialem za bardzo gdzie napisac, wec pisze tutaj oczywiscie to tylko moje odczucie ale fajnie by bylo troche forum odswiezyc od samego poczatku nie zmieniala sie szata graficzna duzo tematow (czesci forum) nie jest odwiedzane od lat takie galezie mozna by bylo zlikwidowac bo jest bardzo rozbudowane te forum dlatego troszke ciezko sie orientowac co i gdzie. Oczywiscie tylko moje sugestie ))))). Z tego tysiaca tematow mozna by bylo zrobic kilka gdzie wszystko bylo by przejzyste. A jak nie to i tak jest dobrze )))). Ewentualnie jakies glosowanie na tematy ktore wywalic albo przeniesc lub polaczyc.
Jeszcze skoro juz pisze. Proponuje uzytkownikom ktorzy uzywaja mozilli i addblockera wylaczenie go na tej stronie. Jako ze forum jest darmowe, a jak widac z plebiscytu pomocne to klikajcie te reklamy, moze to i grosze dla administacji ale napewno jakos zawsze pomozemy w istnieniu tego forum. A wlasnie jesli o reklamy chodzi, troszke chyba cenowo jest przesadzone ( dodanie ogoloszenia na 1 dzien 10zl? i tylko 100 wyswietlen).
Dzieki za opinie :) szata sie nie zmienia i na ten czas nie mam planow na zmiany szaty graficznej.
@ duzo tematow (czesci forum) nie jest odwiedzane od lat @
Nie do konca :) To nie jest tylko turystyczne czy Polonijne forum dlatego sa rozne tematy i nawet jesli byly napisane kilka lat temu nie oznacza ze sie przedawnily :) kazdy post pod danym tematem uaktualnia temat :) Natomiast dla wyszukiwarek szukajacych roznych tematow zwiazanych z RD jest to ulatwieniem.
Co do strony glownej www.dominicana.com.pl to sa pewne plany i moze sie je uda zrealizowac na 10-e istnienia :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum