Pogoda w Grudniu jest fantastyczna.Nie ma wykanczajacego upalu a jest umiarkowanie , jakies 26-30 stopni. Jest to wazne bo w sierpniu na plazy mozna sie spalic w 20 minut ...
Powodzenia
my bylismy dokladnie w tym terminie rok temu.. od 30 listopada do 15 grudnia.. pogoda super, padalo kilka razy ale przede wszystkim w nocy, jeden dzien byl pochmurny. poza tym baardzo gorąco. teraz są dobre oferty na grudzien.
pozdrawiam
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
wyczytalem, ze od listopada do lutego na karaibach pora deszczowa, ale w ostatnich latach podobno sie to nie sprawdza. jak jest naprawde? czy warto jechac w grudniu? i czy mozna liczyc, ze podczas 10-dniowego pobytu bedzie wiecej slonca niz deszczu?
hmm własnie od konca listopada do lutego zdaje się być najmniej opadów - tak wyczytałam na wielu stronach. chociazby
http://www.puntacana-trav...punta-cana.html
a skad Twoje info o porze deszczowej?????????
poda deszczowa teoretycznie jest do listopada - wtedy pada, ale jak już wielokrotnie zostało powiedziane - deszcze krótkotrwałe, intensywne a zaraz potem wychodzi piękne słońce. Ja byłam listopad - grudzień, padało raz... do tego pod koniec listopada są dobre ceny (powrót przed Świętami) więc tylko pakować się i jechać
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum