Nie wiem jak sprawy wyglądają przy basenach, ale na plażach można spotkać kobiety opalające się topless.
Jak się wybierzesz na spacer wzdłuż plaży, nie raz twój wzrok zatrzyma się na nagich cycuszkach ...
Członkowie Communications Commission proponują ... bikini powinno zostać zakazane publicznie.
Kobiety ubrane w bikini powinny zostać usunięte z telewizyjnych reklam tytoniu i samochodów. Według Komisji nawet w dzień, TV często pokazuje półnagie aktorki (novelas).
Rzecznik różnych partii politycznych (...) zainteresował się brakiem morałów w kraju i w mediach. Sugerowane jest nowe prawo, które zabroni nosić bikini publicznie.
I wiem, że mnie znów wkręcasz, żeby pooglądać gołe babki . Ale ok, poproszę bo widziałam, że coś tam mają. Ja nie mam,
ale w maju specjalnie dla Ciebie będę cykać fotki kobiet bez biustonosza ;).
I wiem, że mnie znów wkręcasz, żeby pooglądać gołe babki . Ale ok, poproszę bo widziałam, że coś tam mają. Ja nie mam,
ale w maju specjalnie dla Ciebie będę cykać fotki kobiet bez biustonosza ;).
... tu jest więcej chętnych co by sobie z ochotą popatrzeli ...
hmmm oglądając te zdjęcia aż mi się nie chce wierzyć że pojutrze będziemy się tak wygrzewać tym bardziej że wychodząc dzisiaj z domu o 4.30, bo odwoziłam męża na lotnisko na termometrze było -18 brrrr
w kazdym hotelu znajdzie sie babka co bedzie sie opalac bez biustonosza --->ale to nie zmienia faktu ze tam nagosc jest zle widziana co wcale nie oznacza ze nie lubiana wezmy np mlodego jurnego tubylca ktory zobaczyl na plazy pol naga zgrabna i mloda blondynke ---> w pale sie nie miesci co jest w stanie wymyslec zeby sie kolo niej przewinac
Laura24, Czyli nie posiadasz dowodów na teze że ktoś w Grand Paradise Bavaro się opalał nago?
Topless_ów jest bardzo wiele nawet pewnego razu nagałem dwie ładne Polki, ale nie miałem śmiałości tego opublikować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum