Hm no my z zona zazwyczaj wybieramy rozne choc mam kilka ulubionych do ktorych moge powrocic , no i oczywiscie takie w ktorych moja noga juz nie postanie .
Co do dominikany , lubie lotnisko w punta cana , jak tylko postawimy tam noge z samolotu juz miska sie usmiecha , czlowiek ma od razu dobry nastroj i luzik , sama atmosfera jest fajna mysle ze ona sprawia ze czlowiek sie tam dobrze czuje. , no i te plaze i spacerujace po nich caly dzien piekkne dziewczyny z roznych stron swiata , dotego super piwko presidente , muzyka niezwykle wymowna to wszystko dodaje jakiegos takiego sexapilu i uroku temu wszystkiemu .
Bywam tez na riviera maya i pomimo super resortow i wydaje mi sie nieco lepszego servisu , to jednak brakuje mi tam wlasnie tego vibe , czy atmosfery ktora jest na dominikanie
Janek polecam wybrac sie raz do punta cana dla odmiany moze akorat jeszcze bqrdziej przypadnie do gustu.
Palma Cacheo, której słodki sok służył do wyrobu fermentowanych soków, Palma Yarey, z której drewna wyrabia się stery łodzi, Palma Cana, z której liści produkuje się kapelusze, kosze, a liście służą do krycia dachów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum