Mentirosa kontakty szkoly tanca nizej: Niby w miesiac ucza :)
• • • Clases de Salsa, Merengue y Bachata!! • • • SI TODAVIA NO SABES BAILAR, ESTA ES TU OPORTUNIDAD (NO IMPORTA LA EDAD) CURSOS DE -SALSA BASICA -SALSA AVANZADA -MERENGUE -BACHATA TE BRINDAMOS: *SALON DE BAILE *DESCUENTOS GRUPALES *VARIOS HORARIOS COMODOS *APRENDIZAJE EN UN MES O MENOS *CURSOS INTENSIVOS *CURSO A DOMICILIO ORLANDO RIVAS bbpin: 220865c7 829.441.4344(whatsapp) rivasalsa@gmail.com (gtalk) rivasalsa@hotmail.com (msn) 809.441.4343 (para llamadas)
Wysłany: 04-02-2013, 23:07
Jak ja bardzo dziękuję za tyle informacji i życzliwych porad, na pewno jeśli się wybiorę to kurs tańca zaliczę a jak to jest u Was drodzy forumowicze z tańcem?
feliz - nie to bylo w Santo Domingo jakies 3 miesiace tem, teraz probwalem znalezc wzmianki na ten temat ale wyskoczylo mi tylko zabojstwo turystki z USD ktore mialo miejsce 14tego Grudnia
Link http://dom-rep-live.blogs...n-bei.html#more
mentirosa - moja piekna druga polowa bardzo chce zebym sie nauczyl bo ona praktycznie na poziomie profesional tanczy, jednak ja mam tyle spraw na glowie ze nigdy nie ma czasu na tance :)
P.S. Jesli interesuje moge stworzyc temat o przestepstwach w DR :)
ja jestem SAMA w Santiago, przyjechalam poznac kulture, wmieszcac sie w tlum, mam tu kilku znajomych ktorzy pochodza z gor (region Puerto Plata) sa bardzo mili i pomocni, nie wiem moze mialam szczescie ze nie trafilam na jakis innych zlych ludzi :D
wazne jest zebys nie brala ze soba drogich rzeczy i nie nos dokumentow w torebce, szybko mozna ja stracic, no i pieniadze trzymaj w spodniach w kieszeni
Co do opieki zdrowotnej, mialam ten zaszczyt ze odwiedzilam kilka szpitali/ klinik i musze powiedziec ze zalezy gdzie sie pojdzie i ile sie zaplaci!! bylam w najbiedniejszej dzielnicy a takze w jednym z najdrozszych szpitali i widac bardzo duza roznice
Ogolnie musze powiedziec po 3 tygodniach pobytu ze bardzo mi sie tutaj podoba i tryb zycia mi odpowiada uwilbiam jezdzic concho nawet jak jest zapelnione 7 osobami :D i w ogole jak nie dzisiaj to jutro. Ja bardzo chetnie spedzam czas z prostymi, biednymi ludzmi w gorach, co prawda Santiago nie jest moim wielkim marzeniem, ale wlasnie te gory pomiedzy tymi ludzmi, ja czuje sie tam za kazdym razem jak w domu
NAPEWNO tutaj wroce a kiedy to czas pokaze
w niedziele wracam do niemiec i zaczynam ciezko pracowac na kolejny bilet
Witaj MikeM , widze ze ten business wynajem i sprzedaz nieruchomosci dobrze sie kreci. no i po polsku calkiem niezle sie porozumiewasz, pewnie zasluga zony. Tak z ciekawosci ile zajelo ci nauczenie sie jezyka polskiego.
Witaj MikeM , widze ze ten business wynajem i sprzedaz nieruchomosci dobrze sie kreci. no i po polsku calkiem niezle sie porozumiewasz, pewnie zasluga zony. Tak z ciekawosci ile zajelo ci nauczenie sie jezyka polskiego.
Mieszkalem w Polsce 16 lat :))) dlatego w szkole i na studiach mnie troche tego jezyka polskiego nauczyli :).
Co do biznesu, gdybym nie mial dochodu z wnie DR to bym chyba z glodu umarl. Bo z tymi nierchomosciami to tak jest ze raz sie sprzeda to sie zarobi pare tysiakow a czasem bywa ze 4 miesiace cisza.
Polskiego sie nauczylem w 4 miesiace i po 6ciu poszedlem do szkoly.
Z Hiszpanskim wiecej problemow bylo chyba juz szare komorki obumarly, bo az rok sie uczylem :/.
Witam MikeM! zapytam cie wprost, to jaki jest twoj ojczysty jezyk i z kad pochodzisz? bo mnie ciekawosc niedaje spokoju. Tak poza tym wczoraj przylecialem do Europy i zatrzymam sie tu na jakis czas ale juz sie przygotowuje do wyjazdu na karaiby. przedewszystkim moj hiszpanski potrzbuje odswierzenia.
Pozdrawiam
Witam MikeM! zapytam cie wprost, to jaki jest twoj ojczysty jezyk i z kad pochodzisz? bo mnie ciekawosc niedaje spokoju. Tak poza tym wczoraj przylecialem do Europy i zatrzymam sie tu na jakis czas ale juz sie przygotowuje do wyjazdu na karaiby. przedewszystkim moj hiszpanski potrzbuje odswierzenia.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum