andi sirenis jest od palladium bardzo daleko zobacz tutaj to mapka http://www.punta-cana.inf...nbavaro-gr.jpg. Sirenis jest malo popularny wsrod polakow dlatego jest o nim bardzo malo informacji...
Czy ten Sirenis Tropical Suites jest daleko od Grand Palladium? Widzialas go moze? I jeszcze mam pyt czy wycieczke kupilas przez internet (chyba taniej) czy w biurze i kiedy najlepiej kupic,teraz czy jeszcze poczekac? Chodzi mi po glowie ten Palladium a to wszystko przez Ciebie
Pozdrawiam i dzieki za odp
Jesli chodzi jak kupilam wycieczke odpowiedz przez biuro Thomson, kiedy najlepiej kupic ciezko powiedziec. Wszystko zalezy, ja wole wykupic wczesniej, wtedy wiem ze musze uzbierac i koniec. Nie lubie nic zalatwiac na ostatnia chwile. Teraz sa promocje w Thomsonie na przyszly rok, co bedzie pozniej nie wiem, mozna tez kupic last minutes ale wtedy nie masz zabardzo wyboru.... Radze wejsc na www.thomson.co.uk tam mozna tez podgladnac na mapie jak i gdzie sa rozlokowane resorty.
Czemu w styczniu chcecie jechac?
nagdusia, wlasnie intensywnie sledze ceny i faktycznie sa teraz promocje tylko jak kupujesz przez internet to jest taniej a w biurze pokazuja mi katalog i ceny sa juz wyzsze... Dlaczego w styczniu bo wlasnie w styczniu miedzy (1-10) jest najtaniej bo ludzie sa splukani po swietach... A potem to juz ceny powoli rosna-sprawdz sobie wpisujac rozne terminy wyjazdu, chyba sie jednak zdecydujemy na ten Twoj hotel Pozdrawiam serdecznie
Tak przez internet niby taniej ale jak dolicza reszte kosztow tzn ubezpieczenia itd to nie jest tak pieknie... ja z ostatnich wakacji lepsza oferte mialam z biura niz z netu W biurze tez sie mozesz targowac i na pewno zaoferuja znizke. Sprobuj.
Wysłany: 23-05-2008, 23:39 Grand Palladium, Occidental Grand Flamenco czy RIU Naiboa
Podpowiedzcie. Mamy do wyboru Grand Palladium Resort & Spa i już prawie zdecydowaliśmy się na niego ale zastanawiamy się nad Occidental Grand Flamenco lub RIU Naiboa. Który jest waszym zdaniem optymalny dla rodziny z sześcioletnim dzieckiem?
Wysłany: 24-05-2008, 11:26 Re: GrandPalladium, Grand Flamenco czy Riu Naiboa
Aleksandra,
Absolutnie Grand Palladium!!! Szczególnie jeśli jedziecie z dzieckiem: duży teren, niska zabudowa, wysoki standard. Wprawdzie niczego nie brakuje Flamenco- ten hotel jest bardzo rozrywkowy - ale niektórzy Turyści skarżyli się czasem na kłopoty z klimatyzacją, wodą (czasem nie było ciepłej) oraz na problemy na plaży z wolnymi leżakami.
Zresztą 1 gwiazdka różnicy :) Osobiście jeśli jechałabym z ukochanym to wybrałabym Flamenco (lubimy jak się dużo dzieje :), jeśli jednak z dzieckiem to na pewno Palladium. Jakbyś miała jakieś pytania to oczywiście pisz śmiało!
PS: jak jeszcze nie wykupiłaś wczasów to mogę Ci sprawdzić ceny Organizatorów-tak aby dobrać najatrakcyjniejszą opcję dla Waszej rodzinki :)
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum