Jeśli nie jest dla Ciebie problemem wylot z lotnisk niemieckich, proponuję skorzystać z oferty biur niemieckich. Po pierwsze cena jest znacznie niższa, po drugie możesz liczyć na naprawdę dobry standard usług. Do najbardziej popularnych, sprawdzonych organizatorów należą: TUI, Schauninsland Resien, Jahn Reisen, FTI, Bucher... Wszystkie wycieczki po cenie, jaką proponuje organizator niemiecki możesz kupić w Polsce u polskiego agenta biur niemieckich. Jeśli jesteś zainteresowany - sprawdź na np. www.el-mundo.pl
Pozdrawiam
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Wysłany: 15-08-2011, 09:27
Witam ,
własnie sie zastanawiam z jakim biurem wylecieć , wiadomo najlepiej aby było tanio :)
aczkolwiek jak patrze na wyloty z zagranicznych biur podróży to aby np. z Warszawy dolecieć do Brukseli to cena jest wysoka i praktycznie wychodzi na to samo jakbym brał wycieczke np. z Itaki. Wiec owszem widze że wycieczkiz Niemic np. są tańsze ale do tych Niemiec też trzeba jakoś dolecieć :) Jomico pewnie sie odezwe niedlugo do Ciebie bo widze że bardzo chwalą sobie Ludzie El-mundo i poprosze o przygotowanie jakieś oferty :)
pozdrawiam
Adam
Łysolek - zapraszamy
Dolot do Niemiec nie jest problemem, można też skorzystać z bezpłatnego pociągu od granicy niemieckiej (Zug zum Flug) w niektórych ofertach i organizatorach.
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Czy ktoś się orientuje ile zapłacę za parking na lotnisku w Niemczech, na okres 2 tygodni? I czy ktoś zostawiał swój samochód na tak długi okres czasu, czy mogę być pewna że samochód będzie bezpieczny?
Wysłany: 07-10-2011, 13:06
Przesadziłeś troszkę Salseros :)
jak ostatnio się dowiadywałem to koszt parkingu na 2 tygodnie to ok. 70 Euro ( we Frankfurcie nad Menem zanalazłem nawet za 50 Euro ;) )
pozdrawiam
Łysolek, Parking P1 na Tegel cena za 1tydzień 109Euro podobno mozna na dwa za 150Euro, Parking P5 na Tegel za tydzień 75Euro za dwa 98 Euro za trzy 120 Euro.
Jak widzisz to zależy jakie miejsce i gdzie.
Wysłany: 14-10-2011, 13:49
dobrze, juz się nie sprzeczam Salseros
tak naprawdę to zboczylismy nieco z tematu jakiego dotyczy ten wątek
Tak wiec z jakim Biurem Podróży na Dominikanę ?
od strony formalnosci narazie moge polecić te co sie reklamuje na prawo ;)
jak wróce z urlopu bee opisywał dalej
pozdrawiam
w styczniu chętnie poleciałabym na 12 dni na Dominikanę, i teraz tak - skłaniam się w stronę ITAKI, ponieważ korci mnie przelot 788. Był ktoś kiedyś z ITAKĄ (nie Dreamlinerem), ale z ITAKĄ na Dominikanie?
Wysłany: 14-05-2014, 10:44
Super informacje. Wybieram się na Dominikanę w lipcu tego roku. Stąd takie wielkie zainteresowanie moje na tym fajnym forum. Wszystkich pozdrawiam bardzo.....
Odświeżając trochę ten temat, ja byłem pierwszy raz na Dominikanie przy pomocy www.cititravel.pl . W sumie im zawdzięczam taką przygodę, bo zamiast wrócić po skończonym turnusie, zostałem i znalazłem pracę. Teraz chwilowo jestem w Polsce- muszę załatwić wszelkie "papierkowe" formalności.
Dla tych którzy szukają biur podróży, polecam szukać doświadczonych, bo wyjazd na Dominikane to nie przelewki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum