Wysłany: 28-10-2008, 20:50 Wstep do innch hoteli, Dominikana
Mam pytanie, moi znajomi beda w sasiednim hotelu na dominikanie, chcielibysmy sie nawzajem odwiedzac lub spedzac czas powiedzmy w jednym hotelu na opalaniu itd, my bedziemy leciec pierwszy raz wiec nie wiem jak sytuacja wyglada, prosze wiec o pomoc osoby, ktore juz tam byly... Czy jest swobodny wstep na teren innch hoteli czy jakos ktos specjanie tego pilnuje, nie pytam o hotele siostrzane tylko powiedzmy o rozne. Jak wyglada sytuacja? Czy samo przebywanie na terenie innego hotelu jest dozwolone?Dzieki za odp
napewno cię nie wpuszczą do innego hotelu "głównym wejściem" jak nie będziesz miał opaski z ich hotelu tylko inną ---> w bavaro straż przyfrontowa jest nieprzekupna i żaden napiwek nie otworzy ci bramy
ale można plażą
przebywanie turysty z jednego hotelu na terenie innego jest zle widziane jak cie tylko wypatrzy ochrona przy basenie czy w poblizu pokoi to cie wyprosza no chyba ze cie nie zauwazą ale na plazy kazdego hotelu mozecie sie spokojnie opalac i czasami moga wam tylko nie pozwolic skorzystac z leżaków czy parasolek bo powiedza ze to tylko dla gości hotelowych. w innych hotelach nikt nie zwroci na to uwagi a i napic sie dadzą
u nas na plaży widziałem osoby które miały opaski w innym kolorze niż my. Podejżewam że właśnie były z innych hoteli ale nie wiem którędy się dostały na plaże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum