Wysłany: 13-07-2007, 14:16 Dolphin Island Park, Dominikana
Dolphin Island Park, Punta Cana
polecam Delphin Island Park w punta cana, o zdjęcia się nie martwcie bo robią je na miejscu.Bardzo fajna sprawa bo z delfinkami można popływać i dużo lepiej niż w parku manati
Bardzo spodobała mi się ta wycieczka i szukam opinii. Może ktoś z was brał udział w takiej wyprawie i powie czy warto ?
Z tego co wiem, koszt dosyć spory, ok 150$ za osobe, i podejrzewam, że samego "pływania z delfinami" to może jest z 10 minut.
jak myslicie, warto ?
Witam , my bylismy na wyprawie w Delphin Island Park, bylo super, glaskalismy delfinki, pozniej jakies 10 min plywaly 2 delfiny kolo nas, w tym czasie robili na zdjecia. Ogolnie warto przezyc cos takiego, nam sie bardzo podobalo, chociaz naprawde trwa to okolo 30 min. Ale z drugiej strony , to ilez mozna meczyc te delfinki, a one sa takie kochane! Koszt 95 dolarow na osobe. Zdjecia sa bardzo ladne polecam, a ceny rozne na pare chyba 40 dolarow.
Super, dziękuję....
My się na to zdecydujemy, bo nie wiem czy jeszcze kiedys będe miała okazję przeżyć coś takiego.... będę mogła mówić że całował mnie delfin
Na początku chciałam jechac na Dominikane tylko po to, zeby leżeć non stop na plaży, pływac i sączyć wolniutko kolorowe drinki, a teraz okazuje sie, że jest już conajmniej 5/6 wycieczek, na które absolutnie chciałabym pojechac, bo później mogłabym do końca zycia żałowac, że nie pojechałam....
Witam, odświeżam wątek, gdyż mam pytanie czy korzystając z wycieczki do Delphin Island Park mogę wykupić jakąś tańszą opcję uprawniającą mnie jedynie do pobytu i zrobienia zdjęć dzieciom (którym to oczywiście wykupiłbym pływanie z delfinami) czy nie. Bo na różnych forach zagranicznych są sprzeczne informacje. Pozdrawiam Witek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum