Wysłany: 17-06-2024, 19:47 Król reggaeton-u Don Omar ma raka
Don Omar, właściwie William Omar Landrón urodzony w 1978 w San Juan – portorykański raper i muzyk reggaeton podzielił się smutną informacją że zdiagnozowano u niego raka.
46-letni artysta przebywa w Orlando Health, kliniki będącej częścią sieci szpitali zlokalizowanych na Florydzie.
Swoją sytuację zdrowotną Don Omar skomentował
„Dziś tak, ale jutro nie będę miał raka . Dobre intencje zostały dobrze przyjęte. Do zobaczenia wkrótce. #fuckcancer”
Don Omar jest jednym z artystów, którzy rozsławili reggaeton w różnych częściach świata i jest jednym z najważniejszych artystów tego gatunku muzycznego. W trakcie swojej pełnej sukcesów kariery wydał popularne single, takie jak:
"Dile".
"Dale Don Dale".
"Ella y yo".
"Angelito".
"Salió el sol.
"Virtual diva".
"Taboo".
"Danza kuduro".
"Hasta abajo".
Artysta zgromadził także liczne wyróżnienia, takie jak trzy nagrody Grammy , 20 nagród Billboard Latin Music Awards, trzy nagrody Lo Nuestro i osiem nagród festiwalu Vina del Mar.
Ponadto jest znany jako jeden z odnoszących największe sukcesy artystów crossoverowych , ponieważ łączył inne gatunki muzyczne, takie jak salsa , bachata, merengue i ballady.
Don Omar był także częścią serii Szybcy i wściekli, grając postać Rico Santosa.
Wysłany: 18-06-2024, 16:00 Udana operacja Don Omar
Don Omar poinformował że przeszedł udaną operacje wycięcia raka. Na X napisał "Dziś obudziłem się wolny od raka i wdzięczny. Dziękuję za życzenia, modlitwy i tysiące wiadomości. Moja operacja zakończyła się sukcesem i teraz czas na powrót do zdrowia."
Hoy me levanté sin cáncer y agradecido. Gracias por sus buenos deseos, oraciones y miles de mensajes. Mi operación fue todo un éxito y ahora queda recuperarme. pic.twitter.com/2PdjpLT15u
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum