Witam! Planuję wybrać się we wrześniu do Dominikany (Punta Cana) i szukając informacji trafiłem na te forum. Naczytałem się już trochę o pogodzie, dlatego chciałbym prosić o informacje stałych bywalców/mieszkańców, czy będąc we wrześniu mogę spotkać się z tym, że przez cały tydzień całymi dniami będzie padał deszcz? Wiem, że pogody nikt nie przewidzi, ale jak z reguły jest we wrześniu, czy faktycznie bywają kilkudniowe ulewy?
I jeszcze jedno pytanie o transport z lotniska (PUJ) do Bavaro, jak najlepiej (najbezpieczniej) dotrzeć do hotelu? Taxi z lotniska, jakieś busy? Jeżeli ktoś ma namiar na coś konkretnego i sprawdzonego również będę wdzięczny za infomację:)
Odnośnie pogody, to raczej nie jest możliwe. Jeśli pada to kilka minut i po deszczu, ale "nigdy nie mów nigdy" ;) Tydzień to trochę mało na tak daleką podróż.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum