Wysłany: 12-11-2014, 19:55 Sprzedam a raczej "oddam" mieszkanie mozemy dokona
Mam mieszkanie w Estonii 5 km od morza w sosnowym lesie, zajmowac sie nim nie ma czasu wiec oddam za symboliczna kwote w 5 000 euro i butelke dobrego whiski. 3 pokoje 1,5 lazienki, pierwsze pietro (budynek 5 cio pietrowy) widok na las. Roczny czynsz 245 euro.
Jak ktos zainteresowany prosze pisac cena tak nizka bo potrzebuje pieniazkow na swieta :)))). Mam w Estonii zaufanego adwokata i notariusa, co przyspieszy przepisanie aktu wlasnosci na wasze imie. Na terenie Dominikany mozliwa oplata po tym jak akt wlasnosci trafi w wasze rece. Mieszkanie nie zadluzone wszystkie papiery w porzadku.
Zdjecia itd po zapytaniu na maila.
p.s. Mam tez stary drewniany dom kolo Nowego Dworu Gdanskiego z ziemia (3500m2). Dom w stanie krytycznym bo nikt tam tego nie doglada, juz z 10 lat. Oddam za 25 000 USD.
Tak dalej aktualne bo wsumie mi sie nie spieszy i tylko tu ogloszenie dalem :D
Co chcial bys wiedziec.
A wlasnie jak by ktos chcial dominikanczykow lub innych obcokrajowcow z poza unii sciagac to akt wlasnosci nieruchomosci w Estonii upowaznia do vizy UE 160/360 dla wlasciciela i jego rodziny.
Ponizej pare fotek nieruchomosci:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum