Dominikana (Republika Dominikańska) – drugie co do wielkości (po Kubie) państwo na Morzu Karaibskim. Zajmuje ok. 2/3 powierzchni wyspy Haiti, dzieląc ją z położonym po stronie zachodniej państwem Haiti.
Państwo z bardzo ciekawa kultura i obyczajami, w sam raz na wakacje;)
Dominikana (Republika Dominikańska) – drugie co do wielkości (po Kubie) państwo na Morzu Karaibskim. Zajmuje ok. 2/3 powierzchni wyspy Haiti, dzieląc ją z położonym po stronie zachodniej państwem Haiti.
Państwo z bardzo ciekawa kultura i obyczajami, w sam raz na wakacje;)
Ale fajnie a myslalem ze tylko ja czytam te klamstewka w Wikipedii )))))))))))))))))))))))))))
A w jakim miesiącu najlepiej przyjechać? Chce mieć pewność pięknej pogody i nie załapać się na huragan. Od wielu lat już myślę nad odwiedzeniem karaibskiego raju. Zastanawia mnie tez czy lepiej lecieć na Kubę czy na Dominikanę?
Kamcia23, wbijaj w Maju, Czerwcu lub Lipcu. Jak Raj to tylko Dominikana
Nieee no gdzie w Maju, w polowie maja sezon huraganow sie zaczyna az do wrzesnia czyli najlepiej i najtaniej wychodzi miesiace 10-11ty bo wtedy w hotelach pustki i najlepsze ceny w roku. W tym roku ten turyzm tak po dupie dostal ze pierwszy raz od dziesiecioleci widzialem pokoje w Barcello po 45dolarow za dobe (dwa dni jedna noc).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum