WITAM,WYBIERAM SIE Z RODZINA NA DOMINIKANA 9.11 CHCIALABYM SIE DOWIEDZIEC JAKA PANUJE TAM DOKLADNIE POGODA. ZALEZY NAM NA WYGRZANIU SIE :) GDYZ W POLSCE WTEDY POGODA JEST NIE ZA CIEKAWA. PROSZE ROWNIEZ O OPINIE O HOTLEU BAVARO PALACE DELUXE PUNTA CANA. NIE ZAPALCILAM JESZCZE ZALICZKI MAM CZAS DO JUTRA BO NAJBARDZIEJ OBAWIAM SIE POGODY,CZYTAJA NA FORUM OPINIE SA ROZNE,POZDRAWIAM
Widze ze nikt nie odpowiada na Kasi posta moze malo ludzi z Polski lata w listopadzie do DR . Ja co roku od lat spedzam w listopadzie i grudniu moj urlop w Punta Cana pogoda jeszcze nigdy mnie nie zawiodla czasami jest deszczyk ale pada on tylko chwile i znowu jest goraco tak wiec napewno sie wygrzejesz. Kasiu wybor hotelu rowniez jest trafny jest to bardzo ladny osrodek. Tak wiec zycze milego urlopu Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum