ja jestem dość wybredną turystką hihi, a jesli chodzi o hotel w ktorym byłam to naprawdę nie ma sie do czego przyczepić....może jeszcze za bardzo jestem zauroczona i z czasem jak ochłonę do czegos się przyczepię :)
a ja bym sie pzryczepil do kilku rzeczy ,
pierwszy - na plazy nie ma spokoju bo ruch na wodzie jak na autostradzie
drugie haitanczycy wciskajacy wycieczki - hotel nie powinien im na to pozwalac !
najlepsza jest czesc tylko dla doroslych ! ( jesli chodzi o spokuj )
Witam w czerwcu lecimy do hotelu grand paladium palace bedziemy tam 12nocy, wszytko sie nam podoba tylko nabralismy watpliwości co do pokoju który wybraliśmy, na bilecie jest napisane economy-doppelzimmer. Mam pytanie czy jest najgorszy z pokoi jaki może być?Czy można dpołacić na miejscu do lepszego pokoju? Pozdrawiamy
przy meldunku wsadz w paszport $ i dyskretnie popros o miejsce blisko plazy i druga podloge , lub co tam wolisz . zawsze dziala - no chyba ze ja mam wrodzony usmiech
dziękuje za szybkie podpowiedzi:) pewnie je wykorzystam:) Jeszcze jedno pytanie Pani z biura obiecała napisać maila do biura podróży w którym wykupiliśmy wycieczke(jahn reisen) i do hotelu, że jest nasza podróż poślubna, pomoże to coś lub zmieni przy wydawaniu pokoju?Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za szybkie odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum