Wysłany: 29-01-2011, 13:00 praca w Dominikanie w IT
Witam, na te forum natrafiłem przypadkowo. Jestem z Polski. Aktualnie szukam nowego miejsca do życia i pracy. Mam wykształcenie informatyczne, znam język angielski w stopniu komunikatywnym. Czy jest możliwość znalezienia pracy w IT,computerach itp...w Dominikanie. Czy warto byłoby otworzyć działalność gosp związaną z It?. Szukam stałego miejsca do osiedlenia się, bo Polski już mam dosyc.....Pozdrawiam serdecznie wszystkich Polaków w Dominikanie.:)
Nie chodzi mi o wykłady, tylko o pracę w IT, sieciach , hardware .....Nie znam na tyle angielskiego żeby się biegle posługiwać(ale nie widzę problemu w szybkiej nauce angielskiego na miejscu :)) Po prostu czy są tam jakieś firmy informatyczne poszukujące pracowników???
piotrino, To może sieci telewizji kablowych dostarczających tez internet? Jeśli chodzi Ci bardzej o serwerownie to takich na Dominikanie nie znam. Większość trzyma swoje strony na serwerach w USA lub Szwajcarii. Pomyśl też o j. hiszpańskim który przyda się w pracy czy prowadzeniu firmy.
Witam, sorki ze tak pózno odpisuję ale dopiero dziś wszedłem na forum. Mehowbabula oczywiście jestem zainteresowany, o ile twoje zapytanie jest aktualne. Nic mnie nie trzyma w Polsce... Serdecznie pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum