Wysłany: 02-09-2010, 21:00 Dominikana w Grudniu 2010
Sylwester wsród palm kokosowych, na basenie z drinkiem lub na plaży w samym bikini tańcząc w rytm Bachaty albo Merengue. Ci z Was którzy mają plany w taki lub podobny sposób spędzić grudniowe wakacje na Dominikanie oraz poszukujący towarzystwa w wakacyjnej przygodzie niech się dopisują.
Święty Mikołaj na Dominikanie przybiera forme żeńską i przychodzi w bikini co już można uznać za prezent .
Wyjazd 22/12/2010 ,2 tygodnie, hotel Ibero Costa Dorada ! Jak dla mie, taka postac Mikolaja jest super , tylko zona jest lekko oburzona , ze nic dla niej...
hipekg, jak będzie dużo turystów i turystek w Iberostarze Costa Dorada do obdarowania to może "mikołajka" weźmie pomocnika który obdaruje wszystkie panie w hotelu.
Witajcie, wybieram się na 2 tygodnie w dniu 30.11 do hotelu Be Live Grand Marien (hotel jest bezpośrednio obok Iberostar Costa Dorada). Wszelkie głosy od osób wybierających się w tym terminie w okolice Puerto Plata mile widziane - w większej grupie raźniej . Zamierzam spędzić czas nie tylko na lenistwie, ale również na aktywnym wypoczynku, tj. wybrać się na jakieś wycieczki w bliższej i dalszej okolicy (np. płw. Samana), pożyczać rower i motorower, zwiedzić Puerto Plata, a może nawet wziąć udział w zdobyciu Pico Duarte (w zależności od możliwości organizacyjnych na miejscu . Serdeczne pozdrowienia .
Witam, wybieramy się z mężem od 6.12-21.12 do hotelu Grand palladium bavaro. Z Polski jedziemy samochodem do Berlina, mamy wolne miejsca. Czy jest ktoś chętny?
Ja sie wybieram z chlopakiem w terminie 4-18 gudzien. patrzylam na mapie na wasz hotel olusiek i jednak jest chyba troszke za daleko od naszego. my jedziemy do bahia principe san juan. czy ktosmoze cos wie na temat tego hotelu?
Hello! Ja lecę z mężem 9 grudnia z Itaki do Bavaro Palace (Punta Cana) na 2 tygodnie. Czy ktoś z forumowiczów też się wybiera w tym terminie? Szczepicie się przeciwko cholerze?
No ja sie tez zastanawiam nad szczepieniami. Ale z tego co wyczytalam to te szczepienia dzialaja w pelni po kilku tygodniach dopiero, wiec troszcze juz chyba za pozno. :(( boje sie troche. juz 3 przypadki cholery
Z tego co wiem to szczepienia przeciwko cholerze to kiepski pomysl z powodu ich skutecznosci. Najlepszym rozwiazaniem jest higiena. My bierzemy ze sobą żel bakteriobujczy clarex + cos od lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum