Barcelo Dominican Beach jest bardzo ladnym resortem w Punta Cana my z mezem latamy tam 2 razy w roku (z USA) bedziemy tam od 5 grudnia do 19 szkoda ze sie nie spotkamy zycze udanego wypoczynku i prosze sprobowac kawy w ich kawiarni najlepsza na swiecie!
"Czas na zmianę kierunku" (urlopowego, dotychczas bliski wschód, środkowa i połnocna Afryka) stąd określenie "dalsze wojaże", to gwoli wyjasnienia dla zrozumienia
Zdecydowanie nadszedł czas (Twój)na powrót do kraju ojców (dla przypomnienia sobie języka , nie tylko oficjalnego) Bez urazy
Jado "kraj ojcow" odwiedzam co 2 lata (Jeleniogorskie) "tamte klimaty"tez troche znam Egipt Sharm el Sheikh, Teneryfa Gran Canaria, Chorwacja oraz Maledivy w Azji. Znam rowniez prawie cale Karaiby i Ameryke Poludniowa. Dominikane ( po zwiedzeniu calej )traktuje towarzysko -wypoczynkowo poza tym kocham ten przepiekny kraj ,uwielbiam przemilych ludzi ( Saleros pewnie mnie rozumie) wybieram jeden hotel poniewaz znam ich tam wszystkich od ladnych paru lat. Rowniez mozna nawiazac przyjaznie ( cudowni ludzie z Chocwiela zachodniopomorskie)i to tez jest cenne.Pozdrawiam
Jado, bez uszczypliwości proszę. To nie to forum. Proszę trzymać się tematu.
bozena0101, pewnie że rozumiem są wspaniali, radośni, otwarci z energią życia we krwi.
Wysłany: 22-10-2010, 22:34 Czy ktoś z wybierających się teraz na dniach lub w najbliższ
mógłby zrobić mi wielką przysługę i przewieźć mi dokumenty z Polski ?? Odwdziecze się na miejscu. Chodzi mi o osoby wybierajace sie do Punta Cana/Bavaro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum