Tomi my tez będziemy lecieli z Thomson. Mam pytanko:ile zapłaciliście za swoją wycieczkę?Gzie byliście już wcześniej i czy mieliście przygody z turbulecjami?z góry dziękuję za odp.
Chcialabym leciec z mezem na Dominikane. Nic nie stoi na przeszkodzie jedynie strach przed dlugim lotem. O turbulencjach nawet nie myślę. Bylam juz w Egipcie i Turcji , wiec wiem jak to jest leciec samolotem. Tylko dla mnie 3 godziny lotu to jest wielka meka, strasznie sie boje. Nie wyobrazam sobie leciec 10 godziny na Dominikane. Prosze o rady, jak radzicie sobie ze strachem? Czy lot jest przyjemny?
Kilka przykrych informacji dla tych, którzy panicznie boją się turbulecji nad Atlantykiem. Niestety ... zdarzają się!
Jak podaje www.meritum-news.com - niecałe pół roku temu prawdziwy horror przeżyli pasażerowie boeinga 767 linii Continental Airlines ... Nad Atlantykiem samolot wpadł w turbulencje i był zmuszony do awaryjnego lądowania ... Z będących na pokładzie maszyny 179 osób 26 zostały ranne ... Nie doszło do prawdziwej tragedii. Samolot wpadł w turbulencje o 4.30 rano, kiedy znajdował się nad Atlantykiem pomiędzy Puerto Rico i Dominikaną. Godzinę później szczęśliwie wylądował w Miami International Airport.
1 czerwca w podobne turbulencje wpadł airbus 330A Air France ... Miejsce zdarzenia miało miejsce też nad Atlantykiem, tyle że 900 mil na północny wschód od wybrzeży Brazylii. Zginęło wówczas 228 osób - wszyscy znajdujący się w samolocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum