Hej Mam na imie Maja mam 30 lat. Właśnie przeprowadziłam się do Santo Domingo. Mieszka tu jakaś dziewczyna? Dopiero ucze sie jezyka, a bez kolerzanki zwariuje :) pozdrawiam
hej! ja za rok, może półtora planuję przeprowadzić się do Santo Domingo :) mam nadzieję że uda mi się z kimś utrzymać kontakt, żeby od czasu do czasu się spotkać i pogadać po polsku :P
do Santo Domingo ? Po co ? To chyba najgorsze miejsce w calym kraju.......
ylonkalbn napisał/a:
hej! ja za rok, może półtora planuję przeprowadzić się do Santo Domingo :) mam nadzieję że uda mi się z kimś utrzymać kontakt, żeby od czasu do czasu się spotkać i pogadać po polsku :P
Santo Domingo jest jednym z najlepszych miejsc np. do znalezienia pracy oczywisci niema plazy jest brudno carro publico daje sie we znaki. Ale to zalezy czego osoba szuka. Mysle ze jak by bylo najgorszym to by tam nie mieszkalo ponad 3miliony dominikanczykow (cala populacja DR troszke ponad 9 milionow czyli w SD mieszka co 3ci dominikanczyk).
Czesc
Jestem sluzbowo w Santo Domingo w ten weekend i caly przyszly tydzien. Chetnie spotkam sie z kims z Polski, strasznie jestem ciekaw jak sie zyje Polakom w tym miescie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum