Wysłany: 30-01-2022, 00:34 Przedłużenie pobytu na lotnisku
Witam ,
Miałem problemy z wylotem z Dominikany i przez to muszę zostać dłużej. Wiem, że jest formularz który trzeba wypełnić żeby sobie przedłużyć pobyt, ale tam są jakieś wymagania typu np. jakiś certyfikat lekarski i dochody i do tego trzeba czekać na odpowiedź. Mi za pare dni kończy się pobyt 30 dni i chciałbym zostać w tej sytuacji jeszcze 2 tygodnie. Chciałbym zapłacić opłatę za przedłużenie pobytu na lotnisku przy wylocie, ale nie wiem czego mam się spodziewać. Nie chce przyjść na lotnisku u użerać się z urzędnikami żeby mi samolot odleciał itd.
Chciałbym wiedzieć czy jeśli przyjdę na lotnisku z 10 dniowym przedłużeniem pobytu to czego mogę się spodziewać przy nie wypełnionym formularzy gdzyż jest już za to za późno.
Chcę spedzić ostatnie dwa tygodnie tutaj na luzie i nie martwić się że będę musiał się użerać na lotnisku tylko zapłacę te 55$ i będzie po sprawie.
Jeśli ktoś jest pewien jak to będzie wyglądać to z góry dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum