Wysłany: 24-03-2008, 16:37 Pogoda w sierpniu, Dominikana
Witajcie!
Chciałbym usłyszeć Waszą opinię o pogodzie w sierpniu- jedziemy z narzeczoną 13 sierpnia na 2tyg do Punta Cana. Powiedzcie, jak wyglada sytuacja z temperaturą (do zniesienia?), opadami (sezon huraganów i pora deszczowa?).
fatlace, Sierpień jest gorący nawet bardzo gorący (czy do zniesienia?- to zależy od organizmu, ale pewnie przeżyjecie), opadami się nie ma co przejmować bo w takim gorącu dają przyjemny powiew świerzości i są krótkotrwałe.
Co do huraganów to bedziesz wiedział na 3-4 dni przed wylotem, wchodząc na stronki z pogodą albo na to forum (w takich tematach próbujemy być na bierząco)
A jeszcze jedno skoro jedziesz z narzeczoną to o pogode się nie martw, bo gdyby tak się stalo że niebyłaby najlepsza to i tak wasze ciała rozgrzeje tamtejsza atmosfera
Wysłany: 26-05-2008, 18:05 Czy potrzeba wizę na Dominikanę?
pomocyyyy!!!!!!!!! za tydzien jade na urlop nie mam jeszcze wycieczki,najbardziej interesuje mnie dominikana ,blagam prosze pomozcie mi chodzi mi tylko o pogode jaka jest pogoda w czerwcu ,co z ta pora deszcowa czy to naprawde wyglada tak zel ,z tego co czytalam opinie sa podzielone jedni ze rzeczywiscie wiekszosc dnia to deszce inni ze male przelotne nieszkodliwe a nawet przyjemne pomocy???????????????????????????????????????????????
pogoda jest super, moze popadac, ale przelotnie. i jest bardzo slonecznie. a masz juz wykupiona wycieczkę? bo jeśli nie to są teraz super cceny na wylot z Berlina i Lipska
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
niestety zmienilam plany:(troche boje sie tamtejszej pogody w tym okresie, tym razem kanary a do dominikany wroce pod koniec lub poczatek roku pozdrawiam
witam
wybieram się na Punta Cana - jakiej pogody mogę się spodziewać? czy może się zdarzyć, że będzie padało całymi dniami bez przerwy, czy tylko przelotne deszcze moga być? i co z tymi huraganami....
będę wdzięczna za odp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum