UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Salseros
08-03-2009, 17:17
Po powrocie ...
Autor Wiadomość
andi126 
NAWIGATOR

Wysłany: 08-03-2009, 16:52   Po powrocie ...

Czy tez jest Wam tak trudno sie przestawic po takich cudownych wakacjach??? Zdjecia, wspomnienia powalaja mnie i im czesciej wspominam te cudowne wakacje tym trudniej wrocic do rzeczywistosci ... Masakra

madzia 
NAWIGATOR

Wysłany: 08-03-2009, 17:15   

andi126, bardzo trudno bo myślami nadal jestem tam gdzie już mnie nie ma :-( i nie wiadomo kiedy znów pojade normalnie aż płakac się chce. Ja ta wogóle bardzo lubie podróże i czasem rycze bo nie na każde moge sobie pozwolić

andi126 
NAWIGATOR

Wysłany: 08-03-2009, 17:34   

No wlasnie ... witaj w klubie :-) czasem sobie mysle, ze nie warto wyjezdzac bo potem czlowiek sie jeszcze bardziej meczy, achhhh Raj na ziemi

huraganek 
WILK MORSKI

Wysłany: 08-03-2009, 17:43   

andi126 napisał/a:
czasem sobie mysle, ze nie warto wyjezdzac

zawsze warto :-P
dzięki temu człowiek uświadamia sobie co jest ważne w życiu bo jedni mówią ze przez wyjazd odpoczęli od szarej rzeczywistości a inni ze jednak w domu najlepiej. Ja zaliczam się do tej pierwszej grupy :-D

winnetou 
WILK MORSKI

Wysłany: 08-03-2009, 18:28   

Ja zawsze z przyjemnością wracam do kraju. Od siebie dodam że tygodniowy wyjazd jest zbyt krótki ale 2 tygodnie są jak w sam raz, a gdybym został w tropikach dłużej to podejrzewam, że przyjemność stała by się męczarnią.

andi126 
NAWIGATOR

Wysłany: 08-03-2009, 18:46   

Ok, masz racje 2 tygodnie to w sam raz i bedac tam w zasadzie myslisz : ok, wystarczy, odpoczalem i z przyjemnoscia wracasz do kraju, natomiast jak juz tu przyjedziesz to dopiero wtedy chcialbys tam znowu wrocic, ogladasz zdjecia, wracaja wspomnienia, cudowny klimat, palmy,super zarcie,ludzie,obsluga,ta cudowna przestrzen hotelu gdzie nie doswiadczysz tego w Europie eee mozna tak by wyliczac i wyliczac...

huraganek 
WILK MORSKI

Wysłany: 08-03-2009, 18:55   

każdy z nas ma trochę racji w tym co pisze i ja też nie cierpię powrotów i zawsze mi już smutno dzień przed odjazdem. Tylko chodze i myślę dziś jestem tu po raz ostatni, na morze też patrze po raz ostatni i tak dalej a jak wracam to pokazywanie zdjęć znajomym mnie dobija

sirga 
WŁADCA TORTUGI

Wysłany: 18-03-2009, 11:18   

Cytat:
Czy tez jest Wam tak trudno sie przestawic po takich cudownych wakacjach???

bardzo trudno ... a wszystko pogłębia zapach Karaibów, który zawsze uwalnia się po otwarciu walizki ;-)

Laura24 
WILK MORSKI

Wysłany: 22-01-2010, 07:37   

Mi było potwornie trudno wrócić. Już w dzień wyjazdy ryczałam, potem kolejne trzy dni też :/. Teraz jestem 2 tygodnie po powrocie
i nadal jakoś ciężko. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie. Ale ponieważ zakochałam się w tym kraju, w maju planuję kolejne wakacje:)

andi126 
NAWIGATOR

Wysłany: 06-08-2010, 09:03   

Tak sobie myślę, że daaawno już nikt nie opisywał swoich wakacji w Raju a pewnie wszyscy by chetnie poczytali i przenieśli się choćby myśla na te cudowne, słoneczne plaże. Ktoś chce sie podzielić ? Może właśnie wróciliście ... :-P

Salseros 
Administrator

Wysłany: 06-08-2010, 10:21   

andi126 napisał/a:
Tak sobie myślę, że daaawno już nikt nie opisywał swoich wakacji w Raju a pewnie wszyscy by chetnie poczytali i przenieśli się choćby myśla na te cudowne, słoneczne plaże. Ktoś chce sie podzielić ? Może właśnie wróciliście ... :-P

andi126, niewiele jest osób na tym forum które opisały swoje wrażenia z pobytu na Dominikanie w formie reportażu czy czegoś w formie podobnego. Jak ktoś chce to zrobić dobrze, to zajmie mu to więcej czasu, którego po wakacjach pewnie juz nie ma. Natomiast w późniejszym czasie nie ma już tych emocji które mogłyby spowodowac podzieleniem się informacjami i odczuciami.

sirga 
WŁADCA TORTUGI

Wysłany: 06-08-2010, 22:38   

A mnie się wydaje, że Dominikana w tym roku była słabo okupowana przez Polaków ...

andi126 
NAWIGATOR

Wysłany: 08-08-2010, 18:56   

Hmmm pewnie kryzys , kryzys ale chyba Salseros ma racje, coś w tym jednak jest... Ja raczej nie miałem na myśli wielkiego reportażu ale napisania kilku zdań jak było i wrzuceniu kilku fotek... Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu