2 tyś Eur. od osoby? a co do hoteli, każdy na tym forum przeżył swoje miłe i pewnie sporo osób czasami niemiłe chwile i każdy będzie miał swojego typa :) najlepiej popatrzeć na filmiki na youtube . Mój typ strona Karaibska choć zapewne większość opowie się po Punta cana
OceanBlue- pozadny serwis , dobre jedzenie , nie za duzy nie zamaly , plaza do dupy - waska i strasznie podmyta
Splash - sredniak gorszy serwis i jedzenie niz w ocean , plaza jest ladna z tym ze trezba wczesniej wstac by zajac sensowniejsze lezaki
Bahia - najwiekszy resort w punta cana ( 4. W jednym ) serwis i jedzenie ok , duzo basenow i sporo rzeczy do robienia , duzo ludzi , trzeba sporo chodzic lub jezdzic ciuchciami
Plaza ladna ale zatloczona lezak na lezaku ( jesli ktos lubi duze ostodki na kilka tys osob bedzie zadowolony)
Ja polecam Resort Grand Palladium Bavaro,Punta Cana,Palace.
Możesz korzystać z całego resortu + 7 restauracji tematycznych bez żadnych rezerwacji i ograniczeń.Byłem W tamtym roku i polecam.
Zastanawiam się nad hotelem RIU NAIBOA w Punta Canie (okolica Aquaparku należącym do hoteli sieci RIU.
11 nocy pobyt od 18 stycznia do 2 lutego CENA 11 800 za 2 osoby
Myślicie że warto
Zastanawiam się nad hotelem RIU NAIBOA w Punta Canie (okolica Aquaparku należącym do hoteli sieci RIU.
11 nocy pobyt od 18 stycznia do 2 lutego CENA 11 800 za 2 osoby
Myślicie że warto
Najtanszy hotel z sieci RIU. Co do cen to od 65$ za noc od osoby w sezonie do 90$ tak ze sam pan policzy czy warto. A hotel taki sredni ale nie melina no i fajnie ze na terenie sa inne hotele (RIU) fajny sport bar (24h) tak ze mozna te 11 nocy przezyzc spokojnie. Cena nie wiem ile to w $ domyslam ze okolo 3000 wiec wsumie nie jest tak zle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum